Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]виж кога ти засичат телефона, да не се окаже, че още преди да е свършил месеца да получиш честитка за 39.90 за следващия месец.[/Quote]
И да получи честитка, след като се прехвърли или преподпише ще му възстановят разликата, какъв е проблема.
И да получи честитка, след като се прехвърли или преподпише ще му възстановят разликата, какъв е проблема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
@evergreen92 Те ще ти се обадят, ако има нещо такова, за да потвърдиш, дали си съгласен. Все пак не прекратяваш договор, а минаваш на по-висок план с нов двугодишен договор. Аз съм много доволен от онлайн обслужването им, досега по този начин съм подписал 4 договора и поръчал 2 устройства.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес писах на Теленор и получих отговор на мейла.Иде реч за преподписване писах че Мтел дава 12гб с 7гб повече от тях за 18лв и ми казаха да звънна на 1515 и да се уточним.Демек обади се и се пазари :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Е за туй говоря. Кажи им че Ментел дават 20 GB! И теленорци ще ти ги дадат. Смалко се задоволяване, пак ви казвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нищо такова няма да му дадат. Политиката на Теленор не е събуй си гащите на всяка цена, за всеки клиент. Просто са му върнали стандартен имел, да се свърже с центъра за обслужване на лоялни клиенти 1515. Най-много да му ги дадат тези 20 гб. с план нонстоп 30.99 на промо или лична оферта намален на 25 лв. с включени 20 гб. До скоро беше официална промоция.
Такива извивания на ръцете могат да си го позволят фирми и то с много карти. Като казвам много карти имам предвид от 100 нагоре!
На човека му предлагам да помисли за пренос към друг оператор, ако държи да получи над 10 гб. за 20-на левчета.
Такива извивания на ръцете могат да си го позволят фирми и то с много карти. Като казвам много карти имам предвид от 100 нагоре!
На човека му предлагам да помисли за пренос към друг оператор, ако държи да получи над 10 гб. за 20-на левчета.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И в допълнение на това, което написа Ванката: имайте предвид, че в операторите не пасат трева и са наясно горе-долу какво дава конкуренцията, а за около 20-ина лева в момента никой не дава 15, 20 или 30 гигабайта интернет.
Моите приятели в Мтел и Вимаком непрекъснато ме разпитват какво ново и интересно дава другия отбор, като в общи линии Теленор не ги бригат за сливи, защото са най-зле и са най-неадекватни.
Моите приятели в Мтел и Вимаком непрекъснато ме разпитват какво ново и интересно дава другия отбор, като в общи линии Теленор не ги бригат за сливи, защото са най-зле и са най-неадекватни.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виваком промо до 20/05/2017 - план Левски 2017(smart s+) -трябва да вземете талон от фенмагазина на Герена. За 15.99 лв - неограничени стационарни и мобилни минути с 5 GB интернет. Без да се молиш или преговаряш - най-доброто в момента!Има и бонус -шал на Левски! Също така има и супер оферти за сателитна и IPTV телевизия-15.99 лв както и двойна услуга - интернет и телевизия от 18.79 лв.(yes)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Има и бонус -шал на Левски! [/Quote]
Задължително ще се възползвам от офертата, трябва ми изтривалка за входната врата....:D
Задължително ще се възползвам от офертата, трябва ми изтривалка за входната врата....:D
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тази цена е само за комбинирана услуга!!! Демек трябва интернет, или телевизия, заедно с мобилния план.
За самостоятелна услуга цената е 19.99 лв !!!!!
Ходих, питах, даже бях попълнил договорите за да подпиша на 15.99, докато операторката каза, ами то ми визуализира 19.99 лв и разбрахме в крайна сметка каква е работата.
В крайна сметка предподписах с Теленор 17.99 лв, неограничени + 5ГБ интернет.
За самостоятелна услуга цената е 19.99 лв !!!!!
Ходих, питах, даже бях попълнил договорите за да подпиша на 15.99, докато операторката каза, ами то ми визуализира 19.99 лв и разбрахме в крайна сметка каква е работата.
В крайна сметка предподписах с Теленор 17.99 лв, неограничени + 5ГБ интернет.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За 17,99лв само 5ГБ? И си се задоволил? цъцъ Теленор наистина изостават.