Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Това, което си прикачил, е за APN-ите. Кликни втората опция (дано да е това) и сканирай ръчно за оператори. След това кликни върху 28411 и тогава ще си в роуминг.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Направих го, но този адрес го няма. Роумингът ми е активиран. Утре май ще трябва да отида до офис на Булсатком да ги питам какво става. Прикачвам снимка да видите какво ми показва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Явно нямаш обхват на булсатком там. Пускай предизвестие до централния офис за прекратяване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте,
При мен също се появиха проблеми от вчера, в центъра на София. Не работи и роуминга с 28411 Булсатком. Изпратих запитване през страницата на Макс да ме уведомят как да си прекъсна договора,ако не възстанови услугата достъп до интернет.
До последно се надявах на по-добро развитие, но сега трябва с минимални щети да се търси решение на проблема.
При мен също се появиха проблеми от вчера, в центъра на София. Не работи и роуминга с 28411 Булсатком. Изпратих запитване през страницата на Макс да ме уведомят как да си прекъсна договора,ако не възстанови услугата достъп до интернет.
До последно се надявах на по-добро развитие, но сега трябва с минимални щети да се търси решение на проблема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Рпумингът си работи. Но на мен ми се наложи над 35 пъти да се опитам, за да се закача за Булсатком ръчно.Сега си седи закачено, дори да изключа модема, не губи настройките , и не смея да пипна настройките.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Тръгна с доста усилия роуминга през Булсатком. Тогава защо да не плащам по-малко за повече, ако мога честно да си прекратя договора, защото не получавам интернет и както съм заявил това в имейл до Макс, и спокойно се преместя при друг доставчик.
Плащам навреме абонамента си, затова искам да получа услугата за която плащам, както и поддръжка като клиент.
Плащам навреме абонамента си, затова искам да получа услугата за която плащам, както и поддръжка като клиент.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не ги получаваш, защото компанията е в криза. Иначе положението при Булсанком не е много по-добро, просто имат мрежа на някои места, на които Макс нямат. По принцип, мрежата на Макс Телеком има доста по-голямо покритие от тази на Булсатком, най-вече и скоростите са по-високи. Преди няколко дни, аз се абонирах за мобилния интернет на Булсатком, но реално качествена услуга имах само на 2-3 места от цяла София. Не ми се мисли в другите градове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Благодаря,
Следвам съветите и информацията от този форум.
Трябва ли да очаквам отговор на оплакване, което съм подал до Макс през електронна поща?
Не отговарят на телефона и до централния им офис едва ли има смисъл да се ходи.
Май избора между Макс и БСК прилича на народната поговорка "от трън, та на глог, че е по-висок".
Следвам съветите и информацията от този форум.
Трябва ли да очаквам отговор на оплакване, което съм подал до Макс през електронна поща?
Не отговарят на телефона и до централния им офис едва ли има смисъл да се ходи.
Май избора между Макс и БСК прилича на народната поговорка "от трън, та на глог, че е по-висок".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
На мен ми отговарят на имейлите. Като цяло, ако попитате учтиво, трябва да имат сериозна причина да Ви откажат нещо или изобщо да не отговорят, просто трябва да ги има. Ако желаете, може да се свържете с този имейл, който е на служител от дилърските клонове на компанията: [email protected]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте, искам да попитам след като се активира роуминга, напълно безплатно ли е?