От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Ха-ха верно е така :D само после като на 2-рия месец апарата за 2 лв. спре да работи се почва, 1 месец сервиз, ще си скъсаш нервите, и накрая ако решиш да прекъснеш ще разбереш че сапунерката всъщност е 300-400 лв. И разбираш че вместо да си го купил за 150лв от некоя верига са ти го сложили направо през гащите (woo) С извинение ако някой се е почуствал засегнат от казаното.
Z5 сега е 1069 без план
Z5 сега е 1069 без план
Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
ДА БЕ, СИГУРНО ИМА ЕДИН ТЕЛЕФОН, ЧИЯТО ОТСТЪПКА Е 80 % ИЛИ ТАМ НЯКЪДЕ. ПРИМЕРНО ОТ 1,50 ЛВ НА 50 СТ. ПРИ ХУБАВИТЕ СМАРТФОНИ НЯМА ДА ИМА ОТСТЪПКА ПОВЕЧЕ ОТ 10 %, И ТО С ОПРЕДЕЛЕНИ ПЛАНОВЕ.
Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
А, бе не, че се хвалим, ама направо все едно ние сме им правили цените с вчерашните постове :D:D:D
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni?block_id=79&pages=2&price=0%3B1500&price%5Bfrom%5D=0&price%5Bto%5D=1500&price_leasing=0%3B65&price_leasing%5Bfrom%5D=0&price_leasing%5Bto%5D=65#item-6535
Точно както си говорихме, едно към едно е пародията на "до 80% отстъпка". :)
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni?block_id=79&pages=2&price=0%3B1500&price%5Bfrom%5D=0&price%5Bto%5D=1500&price_leasing=0%3B65&price_leasing%5Bfrom%5D=0&price_leasing%5Bto%5D=65#item-6535
Точно както си говорихме, едно към едно е пародията на "до 80% отстъпка". :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Между другото, при бърз преглед следните модели ми хванаха окото, с добри намаления не само с най-скъпата такса: Alcatel Idol 4, Motorola X Play, LG Zero, LG G3 и LG Nexus 5X.
Re: Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Пълна пародия. 80% намаление на боклучака с дроид 4.4.4 от миналата ера...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Годината е 2017 почти преполовена..... така, че почваме от 3рам и 32ром поне и нагоре (yes)
Може би LG g5!? Но със скъпия план!
Но все пак след месец е Великден :D
Може би LG g5!? Но със скъпия план!
Но все пак след месец е Великден :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
В интерес на истината и HTC 10 има също добро намаление.
Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Moto X Play има наистина сериозна отстъпка. При това със Smart L и Smart XL е най-осезаема.
Re: Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Точно така изглежда :D
Сигурен че повечето апарати не са налични или са стояли по рафтовете, и са включени само да примамят някой при зомбитата. :D
Сигурен че повечето апарати не са налични или са стояли по рафтовете, и са включени само да примамят някой при зомбитата. :D
Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Ми нормално за такава тояга да искат да я разпродадат, това е сапунерка на 2 години, а факта, че е и Ла*ново ме кара да мисля че дори е надценен. (no)