Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Може да тестват мрежата и потреблението с цел да видят, дали ако пуснат неограничени МБ, мрежата ще им издържи.
Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
:) и аз на безплатната карта от даскал.еу имам активирани 2ТБ :) свариха ме неподготвен. картата е в телефона на малкия, сега до 08.04 ще изгледа всички серии на "маша и мечокът"
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Смарт М от края на декември - 18 лева. Валидни са до 08.04. Не е за лоялни клиенти - аз съм им абонат от декември - прехвърлен номер от боб.
Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Сега говорих с Виваком и казаха, че има 2 000 000 МБ за лоялни клиенти. Валидни са до края на месец май.
Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
[Quote]Ванката:
Някой, който е като мен сега на промо плана Смарт Л, ако може да провери през сайта колко мегабайта има.[/Quote]
Предния месец (по-точно от 21-ви) се пренесох на Smart L и сега като проверих:
Някой, който е като мен сега на промо плана Смарт Л, ако може да провери през сайта колко мегабайта има.[/Quote]
Предния месец (по-точно от 21-ви) се пренесох на Smart L и сега като проверих:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Интересно, защо не са пратили уведомително съобщение до тези, които имат подарък 2ТБ? И пак казвам, че Виваком може да тестват потребление, издръжливост на мрежата и т.н. ако обмислят да пускат неограничени МБ.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
аз съм 2 гба отгоре на бърза скорост от това което ми се полага (1500мба). пише че съм изразходил 0,10% от потреблението си, явно наистина тестват
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Снощи говорих с едно приятелче от Виваком и той ми каа, че 2-та терабайта ги активирали като подарък за лоялните си клиенти, с по-голямо потребление.
Вероятно след май месец, ще се пускат нови войс + дейта и само дейта планове включващи много гигабайти.
Вероятно след май месец, ще се пускат нови войс + дейта и само дейта планове включващи много гигабайти.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
Ето и моя подарък, валиден до 22.04.2017 година
Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Интересно, сега говорих с друг приятел, който е на 18 левовата промоция с 12-те гиги, но той няма подарък. При това той е свръхпотребител на интернет. Което обезсмисля казаното от тоя служител в телекома.
Не мога да разбера принципа на определяне на печелившите.(whistle) Става ясно, че не зависи и от аб.план. Няма ли представител от телекома, който да хвърли малко светлина върху случващото се? Може би сме свидетели на началото на нова революция, при телекомите. Навремето точно Виваком сложиха началото на големите промоции с намалението на Нет анд Кол ХХЛ с 70% , от 100лв на 30лв.
Не мога да разбера принципа на определяне на печелившите.(whistle) Става ясно, че не зависи и от аб.план. Няма ли представител от телекома, който да хвърли малко светлина върху случващото се? Може би сме свидетели на началото на нова революция, при телекомите. Навремето точно Виваком сложиха началото на големите промоции с намалението на Нет анд Кол ХХЛ с 70% , от 100лв на 30лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra