Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Няколко часа по-късно възстановиха в Пловдив и сега пак работи. Явно пак са им спирали тока по базовите станции за неплатени сметки.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В София на две места - на едното още си екстра и обхватът е на макс. На другото място вече не ми дава да се свързвам с булсатком. Връзва се към Макс и ту зарежда сайтовете ту не - дава Dns error. Пробвах Google dns и Open dns, ту работеше, ту не. Сега ползвам level 3 DNS - стабилно зарежда сайтовете, макар и бавно.
От същото място, от където съм ви пускал тестове с 12 мс пинг, 13/3 мбит/сек. сега дава 62 мс пинг, 1,9 мбит/сек download, upload error. Ясно е, че не отиват на добре нещата.
От същото място, от където съм ви пускал тестове с 12 мс пинг, 13/3 мбит/сек. сега дава 62 мс пинг, 1,9 мбит/сек download, upload error. Ясно е, че не отиват на добре нещата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
До онзи ден в Люлин скоростта през Макс беше 19 Mbit download и 0.00 ъплоуд. Толкова нямаше ъплоуд, че като трябва да заредиш нещо от магазина на Гугъл не можеш. Не можеш да изпратиш разрешение за достъп до камера и т.н. за дадена програма и съответно зареждането не тръгваше. Вчера пуснаха 0.10 ъплоуд и поне това проработи ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote].Ако искаш лично и заявлението изпратено от Макс мога да ти првпратя само дай мейл адрес.[/Quote]
[email protected] Прати ми го.
Бачев, БТВ не е телевизия, на която човек трябва да има вяра.
[email protected] Прати ми го.
Бачев, БТВ не е телевизия, на която човек трябва да има вяра.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И на другото място се сгромоляса. Сигналът от -52 dbi e паднал на -80, пингът вече не е 12-16, а 28-58 мс, download 0.5-0.8 mbit/sec. upload- незасечим, но все пак има някакъв, щом мога да я пусна тая снимка тука.
-
- Регистриран: 30 мар 2017, 23:02
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не мисля, че ще се случи ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В Пловдив също става все по-зле. Вече навън на места мрежата на Макс я няма, където преди съм достигал високи скорости.
-
- Регистриран: 14 сеп 2007, 19:29
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здавейте, вчера в офиса на булсатком в халите, ми казаха, че не знаели дали официално са купили макс телеком, но от 1ви април уж всички договори на макс били считани за прекратени, така са им казали. Булсат настройвали устройствата да работят с техни карти, предполагам включват роуминга. Не знам дали е вярно, даже малко се усъмних. Някой знае ли нещо?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Едва ли, защото получих нова фактура от 01.04.Значи договорите не са прекратени.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
E, те ако са прекратени от 01.04, нормално е да получим фактури за март. Но без официално съобщение или липса на фактура през май за април няма да повярвам. Ако е вярно, защо имам все още някакъв нет с половин мегабит? А пренастройка да работят с техни сим карти значи да се вкара apn.bulsat.com или просто dynamic apn като нов профил и да се постави сим карта на булсатком, не роуминг.
edit: Не съм получил фактурата още на мейла, само автоматично съобщение в края на март, че съм изразходил 80% от трафика.
edit: Не съм получил фактурата още на мейла, само автоматично съобщение в края на март, че съм изразходил 80% от трафика.