Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 14 сеп 2007, 19:29
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз също нямам фактура за този месец, тя фактурата трябва да е за текущия месец не за миналия.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
бях един от първите клиенти и ползвам 60GB на месец за около 20 лв,съвет и препоръка за тия пари към кой да се насоча МТЕЛ или ВИВАКОМ.Благодаря предварително...
И аз нямам фактура. Дано да са прекратили договорите наистина. Интернета им беше ок . Жалко че демонтират клетките им, поне така ми казаха в булсатком.според мен между виваком и мтел по добрия е виваком.
От близо седмица в Плевен няма и следа от тяхната мрежа при сканиране, клетките и още седят, но мрежа няма.
Още няма фактура, в сайта го пише абонамента активен, но не знам дали важи вече написаното на сайта...
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Вече в София, Люлин, няма мрежа Макс телеком. До преди 2 дни я ползвах през роуминг...
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Рестартирайте модема от време, не знам защо, преди не се налагаше, но сега помага, още няма фактура. Ако това е безплатен нет и това са безплатни модеми, благодаря безкрайно на Макс. Чух и аз, че са демонтирани много от станциите, сигурно от кредитор или ядосани жители на блокове с неплатени наеми, дано булсатком успеят да вземат узаконените площадки поне.
Добре в тая държава има ли все пак кой да каже,какво правим след като с доставчика на услуга/лека му пръст/няма контакт нормален.Аз ако премина на друг оператор след време да не ми изпратят някой запор за неплатени сметки.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Фактурите пристигнаха. Интернет има там, където са останали клетки. Няма никаква информация за възстановяване на оператора или някакво финансиране. Положението, макар и критично, не е непоправимо все още.
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да, фактурата пристигна и при мен... И при мен интернет все още има, даже е доста по-приличен, отколкото преди седмица-две. Когато имах проблеми преди седица, ми вдигнаха и на официалния телефон на Макс - след доста чакане... Все още дават признак на живот.