Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Получих фактура. Платих я. Договора ми е до юли. Как мога да го прекратя. Естествено нет няма. Ползвам роуминг от Булсат....
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Доколкото разбрах (поне така беше обяснено), че ако клетките на Макс не работят, но въпреки това ползваш интернет през Булсатком, нямаш шанс за прекратяване. Интернет има. Трябва напълно да спре, роуминг и всичко, за да може да се предяви искане за прекратяване на договора поради недоставяне...
А моят договор е до ноември или декември чак...
А моят договор е до ноември или декември чак...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Как мога да го прекратя[/Quote]
Колеги, по принцип оператора има задължение по лиценз до година Х след получаване на лизенца да има определен % покритие. Може да се намери от КРС до коя година колко трябва да е, ако някой има нерви да рови в сайта им :)
Не знам дали неизпълнението му може да е основание за прекратяване на договора.
Колеги, по принцип оператора има задължение по лиценз до година Х след получаване на лизенца да има определен % покритие. Може да се намери от КРС до коя година колко трябва да е, ако някой има нерви да рови в сайта им :)
Не знам дали неизпълнението му може да е основание за прекратяване на договора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Там, където уча, Макс вече нямат покритие.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Договор може да се развали. Пишете им имейл, или потърсете дилърски офис, който работи. Може да отидете и в централния такъв. Развалянето става без неустойки, минава оправданието, че няма интернет, дори и да има роуминг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
има ли в софия работещ офис??бих го посетил все пак..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И аз получих фактурата, ще я платя. Дано повече не получа. Ако получа, ще прекратявам и без това е до 15май, ще пускам предизвестие. Хора тука писаха, че прекратяването става като им напишеш мейл и те ти определят при кой дилър да върнеш оборудването.
Колкото до изискването за покритие, според този документ на сайта на КРС май е 20% от градскотро население, така, че май няма да стане по тая точка....:
http://www.crc.bg/files/_bg/CRC_consultation_on_national_roaming_Final_14_06_2013.pdf
Колкото до изискването за покритие, според този документ на сайта на КРС май е 20% от градскотро население, така, че май няма да стане по тая точка....:
http://www.crc.bg/files/_bg/CRC_consultation_on_national_roaming_Final_14_06_2013.pdf
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Писах имейл и вече седмица няма отговор за съжаление.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз също съм написал жалби до КРС,КЗП и Макс телеком преди три седмици,но отговор или съдействие няма!Трябва всички абонати да пишат до държавните инстанции,за да има ефект!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Някой по-рано в тази тема беше написал, че си го е прекратил по мейла. Би трябяло да е възможно още, стига да имат поне 1 човек в кол центъра... :/