Срив в мрежата на Мтел
Re: Re: Re: Срив в мрежата на Мтел
[Quote]Който не живее в топ 6 по население градове, и бонус [B]си ходи по селата уикенда[/B] знае за какво говоря. [/Quote]
Нали се разбрахме, че абонатите на Ментел са платежоспсобни неселяни, защо им е покритие по селата? :D
Нали се разбрахме, че абонатите на Ментел са платежоспсобни неселяни, защо им е покритие по селата? :D
Re: Срив в мрежата на Мтел
В Бургас също няма интернет от Мтел
Re: Re: Срив в мрежата на Мтел
За пет часа оправиха нещата, сега всичко лети на макс, но все пак трябваше да пратят по едно съобщение. В момента през 3G скоростта ми е към 15 мегабита, през 4G към 40 мегабита. Имам един проведен разговор за около минута и си беше с HD качество. В София съм.
Re: Re: Re: Re: Срив в мрежата на Мтел
Направо ме разби хи-хи (yes) (yes)
Между редовете да кажа, че получих смс, че в 20.21мин са ме търсили и съм бил извън обхват или с изкл. тел (според мтел) (пропуснато обаждане) в 21.05 го получих :D Май не само с моб.нет са имали спънки, просто последният използваме постоянно и навсякъде и най се набива
Между редовете да кажа, че получих смс, че в 20.21мин са ме търсили и съм бил извън обхват или с изкл. тел (според мтел) (пропуснато обаждане) в 21.05 го получих :D Май не само с моб.нет са имали спънки, просто последният използваме постоянно и навсякъде и най се набива
Относно новите клетки, всякакви такива "мейнтенънси" се правят през малките часове на нощта.
Re: Re: Re: Re: Re: Срив в мрежата на Мтел
И аз почнах да получавам днес съобщения за пропуснати повиквания, а телефонът ми е включен.:|
Re: Срив в мрежата на Мтел
Ментел предлагат най-високите цени, най-некачествените услуги и най-скапаната мрежа, чудя се защо продължавате сами да се тикате при тях и да се унижавате за 20 лева да ви дават 2-3 гб на бърза скорост (при това след много молби)...
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Голям праз! Аз съм на Водафон Германия!
Re: Re: Срив в мрежата на Мтел
[Quote]чудя се защо продължавате сами да се тикате при тях[/Quote]
"Престиж". :D
Ще има ли сега по един два GB бонус, или остават мечта?
"Престиж". :D
Ще има ли сега по един два GB бонус, или остават мечта?
Re: Re: Re: Re: Срив в мрежата на Мтел
[Quote]Голям праз! Аз съм на Водафон Германия![/Quote]
И като нямаш нищо общо с тях, за чий...праз си постнал това мнение?
И като нямаш нищо общо с тях, за чий...праз си постнал това мнение?