Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
След около две седмици ми изтича договора, към Мтел. Миналия месец на два пъти ми звъняха(в началото и края на месеца)да ми предлагат оферта(в случая 2XL), но аз им заявих че не ме устройва. Все пак съм безлимитните разговори и 5GB за 20.94лв. от преди две години. Имаше вариант и да си остана на нея де. И о ЧУДО... Вчера ми звънят отново и ми предложиха "Безкрай 30" с 40% отстъпка (безлимитни разговори, 11+1GB+останалите за фесбук и вайбър) за 17.99лв. Офертата обаче е с пет дневен срок на валидност.
Значи все пак може, ако има желание.
Значи все пак може, ако има желание.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
това вече е доста некоректно, защо на един човек ще отказват тази оферта и ще го карат да им казва номер, който е подписал на нея, а на друг директно да му я предлагат? Явно ще се минава на друг оператор в крайна сметка..
Тази за 18 - те лв я дават от много време и не са спирали. Но си е добра де.
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,някой да има актуална информация към момента,ще има ли допълнителни промоции-оферти(скрити планове),за предстоящите Великденски празници и на трите оператора?:)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор ми предложиха днес 2000 минути към всички и 5000МБ за 17,99
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В кой офис е това?
В Ловеч на 18 април, Виваком отваря
Нов магазин...
Случайно някой да знае дали ще има промоции в деня на откриването!
(beer)
Нов магазин...
Случайно някой да знае дали ще има промоции в деня на откриването!
(beer)
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може ли някой да ми каже,как се казва плана на Теленор,при който при изтекъл договор можеш да се преподпишеш за 5 лева за да запазиш номера , като получаваш 1000 минути към тях.Беше споменат по-рано в темата.Опитвам се да помогна на човек на доста години,който в по-малко населено място в провинцията са му казали,че никога не е имало такова нещо,като дори са го карали да преподписва и да взима смартфон.На него точно това му трябва-само разговори към Теленор+Нокиа с фенерче , като в момента е на някакъв много стар план,който включва същото неща 1000 мин +смс-и за ~13 лева,но на него цената вече му е много.
Чудя се как да процедирам,защото ясно го правят на маймуна,а не ми се пътуват близо 300км до там.
Мерси предварително
Чудя се как да процедирам,защото ясно го правят на маймуна,а не ми се пътуват близо 300км до там.
Мерси предварително
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
С налагането на безплатния роуминг от юни не очаквай никакви промоции...