Пред фалит ли са Макс Телеком?

Veslina70
Регистриран: 12 апр 2017, 20:18

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Veslina70 » 14 апр 2017, 17:37

Не мога да разбера,как отговарят на вашите имейли,а аз от колко време им пиша на всички възможни техни имейли и нищо.Вашия договор след колко време изтичаше?Макар,че едва ли има значение.

Petar RR
Регистриран: 03 авг 2006, 21:29

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Petar RR » 14 апр 2017, 17:49

Пощатата да не ги филтрира отговорите, виж в спама.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от labaling » 14 апр 2017, 18:00

Също така ви съветвам ако ще се отказвате - 3-4 дни да не се закачате към роуминга и да не смучете на корем. Пък после да се жалите как предоставяната услуга опряла до просешка тояга. Хората имат логове и не са малоумни.

След това им пишете, че искате да ползвате услугата на Женския пазар, или на бул. Христо Ботев в София, както и произволен адрес в карето Сливница - Ботев - Мария Луиза и Пиротска. Днес проверено - това е едно от малкото места в столицата, където няма сигнал и на двата доставчика или твъърде дефицитен. И че ако не ви прекратят договора - КЗП и КРС. Чакате няколко дни, и ако нищо - наистина последните две ;)

За предпочитане е "ударно", сбито заглавие на имейла от сорта - "Липса сигнал бул. Христо Ботев София - прекратяване на договор".

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от ET » 14 апр 2017, 18:44

В района на гр. Балчик 4G сигнала на Макс спря преди няколко дни. В други райони на страната какво е положението?

niki_91
Регистриран: 18 апр 2004, 23:53

Мнение от niki_91 » 14 апр 2017, 19:08

Вече май спря навсякъде!
Май нямат вече услугата никъде!
А сега по малко нет повече (beer)(beer)(beer)

Потребителски аватар
Luci666
Регистриран: 19 мар 2017, 17:20

Мнение от Luci666 » 14 апр 2017, 19:13

В момента съм в Търново и не работи поне от седмица. Преди 2-3 месеца излизаше. В София също не съм я засичал от около 2 седмици, а преди това беше като дискотека.

Morenacv
Регистриран: 16 мар 2017, 07:43

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Morenacv » 14 апр 2017, 21:16

Всеки които иска да се откаже може да го направи но в софия на христофор колумб 80 . Неотказват на никои . Аз не бях плащала от нова година, казах й че нямах интернет. Те провериха за плевен и казаха че трябвало да платя само една такса за тези 4 месеца и ми прекратяват договора. Върнах бисквитката им и всичко приключи

Veslina70

Мнение от Veslina70 » 15 апр 2017, 12:50

Редовно проверявам спама,няма и следа от техен отговор.Но когато им пиша,винаги получавам от Max Support,че ми благодарят и техен служител,ще се свържи с мен :-D Дано в понеделник да открия във Варна все някой дилърски офис отворен и на място да се свърши всичко.

Veslina70

Мнение от Veslina70 » 15 апр 2017, 12:59

Аз в Балчик нямам абсолютно никакъв сигнал от 5-ти април :D

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от sabin_zaimov » 15 апр 2017, 18:12

Мисля, че е достатъчно да им изпратиш предизвестието с препоръчана поща с обратна разписка е достатъчно. Ако получиш обратна разписка си пазиш нея ако пък пощаджиите не намерят никой ще ти върнат писмото с печати, че получателя не е открит на адреса и си го пазиш и спираш да плащаш. Ако след това те тормозят от колекторски фирми им казваш най спокойно, че това за което те търсят не смяташ да го плащаш и ако имат претенции да се обърнат към съответният районен съд по местоживеене и ако продължат да се обаждат ще пуснеш жалба в полицията. Обикновено всичко свършва тук. Но пък ако от колекторската фирма са мазохисти (трябва да платят държавна такса) и заведат дело и получиш писмо че си осъдена само пишеш че възразяваш и вече отивате пред съдия и всичко пада. Няма съд който да те осъди да плащаш за нещо което не получаваш било и то български съд.

Отговори