Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 19 апр 2017, 11:06

Здравей! Пиши до [Quote][email protected][/Quote]
С номер и име на титуляр, като уточниш плана "Мтел Безкрай 30 Декември + 11ГБ за 18лв." (и устройството, ако искате такова). Те ще ти се обадят, за да потвърдиш. След това, ще ти пуснат 5 дневен срок в системата за преподписване и имаш избор, дали да ти доставят договора до адрес или ще посетиш техен магазин.

Няма нужда да им показваш тел. номер с този договор, а и аз няма как да ти дам моят, тъй като ме търсят предостатъчно непознати номера. :D

Препоръчвам електронният вариант за комуникация и договаряне, а в магазина служителите са само посредници.

Има още един вариант: да се свържете с оператор, за да се уговорите устно.

Какъв е този стремеж към посещаване на магазини, след като е толкова улеснено с един имейл да закупите и преподпишете един договор. :D

1357
Регистриран: 27 дек 2015, 20:52

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от 1357 » 19 апр 2017, 12:52

Хм, странно. Толкова просто е обяснено на няколко пъти тарифата БЕЗКРАЙ 30 във форума. Защо трябвало да кажеш номер. Служителите от офиса нямат активирана тази оферта, трябва да се обядат в централата и от там им я активират в твое присъствие. Служител от центъра иска да се чуе с теб и да ти зададе тъпия въпрос - от къде знаете за тази оферта? Ти му казваш че я има твой приятел на който казваш номера и това е. Те явно си правят някаква статистика при тях и това теб не те интересува. Служител няма да звънне на телефона който им даваш за справка.
Защо трябва да се ходи до офис? - имаше такъв въпрос.
Защото цялата процедура трае 4-5 минути с преподписването. А ако почнеш с мейли - незнам колко дена отнема.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 19 апр 2017, 13:34

От утре Вива обезмислят всякакви скрити-покрити прИмоции, пускат съвсем официално нов план - Smart U, с АБСОЛЮТНО неограничени минути КЪМ ВСИЧКИ мрежи (мобилни и фиксирани) у нас, до номера от Евросъюза И В РОУМИНГ, АБСОЛЮТНО НЕОГРАНИЧЕН мобилен интернет у нас и 7 500 мв мобилен интернет в роуминг, при това с ЕДНОГОДИШЕН договор! И всичко това - САМО за 50 лева на месец!!!

Karabibitkov
Регистриран: 01 мар 2017, 09:10

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Karabibitkov » 19 апр 2017, 13:39

Месечната такса за Smart U ще е 49.99 лв .

Новата тарифа Smart U пък има месечна такса 49.99 лв. и срещу нея осигурява неограничени минути към всички мрежи в България и неограничени мегабайти на максимална скорост.

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-detajli

minix
Регистриран: 08 сеп 2016, 20:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от minix » 19 апр 2017, 13:58

Това което бих искал да знам е тези 12гб и неограничени минути дали ще въжат и за ЕС след падането на роуминга или Мтел са способни да измислят нещо и да направят така, че нещата да не са така както ми се искат на мен ?

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 19 апр 2017, 14:06

Има ограничения: http://www.mtel.bg/promeni-rouming

t_btt
Регистриран: 03 фев 2014, 13:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от t_btt » 19 апр 2017, 14:52

Не става въпрос аз да ги връткам. Всеки си търси по - добра оферта, включително и операторите.
Връткането е в друга насока - отиваш в магазина. Казваш, че искаш по - добър план от сегашния ти(пак за 20 лв, но с 1000 минути и 500 МБ. Те ти казват най - искрено, че няма по - добро. Звъниш на лоялни клиенти, казваш си на тях, отиваш в СЪЩИЯ магазин и изведнъж се оказва, че всички знаят за този план(18 лв, неограничени минути и 12 МБ) и ти го дават. Знаят къде да се обадят да питат за тебе и т.н. Да не повдигам въпроса как започват да те бъзикат, ако просто си решил да си спреш картата. За такива връткания става въпрос - дават ти, ама ако си поискаш и си нахален или най - малко доста настоятелен. А на най - просташки държащите се май най - лесно дават. Ако си добър и възпитан получаваш голям харпун.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 19 апр 2017, 15:03

Така е! Сега се върни и прочети внимателно поста ми отново. След това отиди до другата тема с новите планове от Виваком, и ми кажи дали не съм пророк?!

Нещата яко се вдървяват и ако искаш да ползваш нещо неограничено, ще трябва здраво бацалене.
Samsung GALAXY S22 Ultra

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 19 апр 2017, 15:07

В момента чета това: Мисля, че ще важат.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Мнение от Мilen » 19 апр 2017, 21:32

Няма как да ползваш безплатно 12 ГБ в роуминг. Това би означавало да изкараш оператора на загуба, а това е абсурд :) Ето линка: http://www.mtel.bg/promeni-rouming

[Quote]Специално е даден следния пример: Ако ползвате тарифен план с месечна такса от 15 лв. без ДДС, обемът за данни в роуминг, който може да ползвате ще бъде:

15 BGN *2 / (7,7 EUR *1,95583) = 1,99 GB[/Quote]

Това ще важи за всички оператори и се определя от цената на едро между операторите за нет (въпросните 7.7 евро за ГБ). Тоест в горното изчисление на сайта на Мтел са допуснали грешка и би трябвало да имате 1 ГБ нет в роуминг.

Отговори