Пред фалит ли са Макс Телеком?

navidim
Регистриран: 04 дек 2013, 21:07

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от navidim » 19 апр 2017, 13:42

По принцип би трябвало да е така след като не предоставят услуга да се прекрати договора едностранно,но понякога се случва съвсем друго.Разпрвавии с ЧСИ и тем подобни навлеци.След като не ми отговори никой на електронната поща до сега ще им пратя и аз с обратна разписка предизвестие явно.Днес и аз платих таксата и при мен пише,че е за м.март.Какво пък да се надяваме другия месец да няма фактура след като няма услуга дори и на роуминг с Булсатком няма където съм.Успех.

zhvk19
Регистриран: 05 сеп 2005, 21:57

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от zhvk19 » 19 апр 2017, 22:44

В Бургас в Меден Рудник през роуминг скоростта е добра. В центъра сигнала се губи като на стара баба м..
Но все пак да нямаш с кого да контактуваш е изнервящо, а може би трябва да са сезира КЗП или Омбудсмана.

FiLs
Регистриран: 23 май 2015, 23:30

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от FiLs » 20 апр 2017, 01:44

При мен за сега ядове няма, не е спирало и скоростна е по висока. При даун качи на 3,6 мб. Снава дума за Пазарджик център. След няколко дена ще видим какво е положението в Сливен.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 20 апр 2017, 08:23

Ми хубаво. Но май е по-изгодно в такъв случай договорът да се прекрати, да си платиш 50 лв за да си запазиш устройството и да се купи сим карта на булсат за 13 лв - 60 гб или по-малко. Бързо ще се избие, договорът не е обвързващ, а и не си зависим когато се претоварва мрежата от много Макс клиенти, или се скарат, роумингът да прекъсва. Плюс че според мен единственият шанс за работеща мрежа на Макс е Булсатком да я възстановят, така че ако Макс мрежата пак се появи, ще си я ползваш. Вярно - на много от устройствата това иска ръчни настройки.

firewalker
Регистриран: 08 апр 2017, 01:00

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от firewalker » 20 апр 2017, 12:12

Аз съм в Горна Оряховица , и повече от месец нямам интернет,нямам и покритие на булсатком.
Пуснах жалба в КРС ,но все още нямам отговор!
Някой има ли отговор,защото КРС трябва да разгледат жалбата, и задължително да има някакво решение.Законния срок е 30 дни.

Topchiqta
Регистриран: 19 апр 2017, 21:19

Мнение от Topchiqta » 20 апр 2017, 12:38

Да вчера КРС ми отговориха и мах веднага след тях. Намираш най близкият офис на ПИК компютър носиш устройството и за 15 мин.вече си свободен от МАХ. Вчера точно така процедира и вече съм свободен.

tzincbg

Мнение от tzincbg » 20 апр 2017, 12:42

Най-сигурно и с най-малко разходи е да отидете в централния офис и да върнете оборудването и да прекратите без повече разправии. Или да си запазите само модема за 50 лв. Другият вариант е да им го върнете с куриер с предизвестие и обратна разписка, но така не е сигурно кога ще имат време да го разгледат и дали ще го одобрят - би трябвало.

Topchiqta
Регистриран: 19 апр 2017, 21:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Topchiqta » 20 апр 2017, 17:42

Така е но за хората от София.А който не е??? ПИК компютър.;)

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 20 апр 2017, 20:16

Ама в дилъри като Пик компютърс можеш да отидеш само ако Макс са ти дали номерче ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ на мейла самички или под натиска на КЗП.

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от ET » 20 апр 2017, 23:33

Те вече са де факто във фалит, а пред него, в София също няма 4G сигнал, а където има скоро ще спре, Булсатком не знам колко време ще издържи да й ползват мрежата просто ей така, без нищо насреща. Все пак жалко защото интернета им беше приличен като качество и донякъде като покритие. А аз изгорях с едни 5 лв. за Войсър, на 8 март пуснах жалба в КЗП, но никакъв отговор нямам, то няма и кво да очаквам. Сега обаче погледнах в страницата им на моите услуги и гледам, че историята на всички плащания, с които съм си зареждал баланса, е напълно изтрита.

Отговори