Подигравката на Виваком - преордер на Galaxy S8
Re: Подигравката на Виваком - преордер на Galaxy S8
Егати великия оператор. Като ще имат проблеми с преордъра, защо тогава се занимават изобщо? И ако ще е така, защо снощи направиха презентация, като че ли са изобретили летяща чиния? Тези хора изобщо как си тракват нещата, използват ли CRM, туй-онуй?
Re: Re: Подигравката на Виваком - преордер на Galaxy S8
В Мтел апаратите пристигнаха опаковани в плик на Спиди и вътре комплект с договора, сим картата и т.н. - точния цвят за точния човек.:)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Абсолютно същото се случи с мен, както е споделил човека от първи пост. Направих си заявка на 30.03.2017, получих потвърждение и отидох вчера в 14 часа в магазина на Мол Плаза в Бургас.Влизам обяснявам за какво съм дошъл, при което ми се зададе въпрос как ще го взимам (S8+), при което отговора ми беше свободно.Започна се едно мотаене и се установи, че в магазина има 1 брой S8+ и 2 броя S8.Питам и какво сега няма избор на цвят, при което ми каза тъпата овца, ми ние няма да го дадем защото няма списъци и супер нагло ми каза "Ще чакаш". Казах им достатъчно съм чакал и ще ги проверя, какъв им е наистина проблема. Звъннах на 123 и казаха, че не съм първия с този проблем и списъците наистина ги няма. При което въпроса ми беше, как може телефоните да са пристигнали, а списъка да го няма "отговори ми се, че се получава понякога така и след понеделник всичко ще е ок". Вече вбесен и мокър от дъжда ги попитах "задължен ли съм да го взема тоя телефон от тях като съм попълнил формата, при което отговора им беше не и аз им казах, че ще си го купя от другаде", както и направих и с избрания от мен цвят, с 1 ден закъснение. По принцип съм абонат на Виваком от 12 години, винаги съм бил доволен от тях, но това вчера беше много голяма подигравка и пародия.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Аз за тва не им стъпвам в офисите... Отивам, мой познат е подготвил всичко, преподписвам, плащам и обратно след две години...
Ами да бяхте си направили преордер в Техномаркет. Работя там и днес един човек си взе S8 преордер без никакви проблеми.
Re: Re: Re: Подигравката на Виваком - преордер на Galaxy S8
От много време съм на М-ТЕЛ и никога съм нямал такива проблеми вивата винаги са ми били противен селски оператор
@mitkobs, за същия магазин става въпрос в Бургас Плаза МОЛ. Много неадекватен персонал.
ако такава ситуация се беше случила в някоя западна държава, най-вероятно щяха да ти го дадат безплатно след ден-два..
Re: Re: Re: Re: Подигравката на Виваком - преордер на Galaxy S8
[Quote]вивата винаги са ми били противен селски оператор[/Quote]
А на Мтел какво му е престижното? Ни отношение, ни покритие, нито... нищо. Мтел беше престижен когато първо беше конкурент с мобифон, а после остана единствен.
Тук май с един друг образ една пишка ви е правила?
А на Мтел какво му е престижното? Ни отношение, ни покритие, нито... нищо. Мтел беше престижен когато първо беше конкурент с мобифон, а после остана единствен.
Тук май с един друг образ една пишка ви е правила?
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Точно в плаза ли намери да се набуташ.Колективчето им там съм им вдигнала мерника на келешите.
Заради неориентирани некомпетентни и нагли същества като тях съм спряла да посещавам офис и всичко се извършва само през 123 ,малобройните пъти когато съм ходила в офисът им е било само за да си взема телефон (някой ефтинджок към договора)
Заради неориентирани некомпетентни и нагли същества като тях съм спряла да посещавам офис и всичко се извършва само през 123 ,малобройните пъти когато съм ходила в офисът им е било само за да си взема телефон (някой ефтинджок към договора)