Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от AVKansazov » 05 апр 2017, 11:10

Не вървиш.
Я кажи като си толкова недоволен от тях защо толкова самоотвержено ги защитаваш?Е, няма да ми отговориш разбира се.Пич, с годините съм общувал с много лъжци и съм се научил много лесно да ги хващам.А ти си толкова елементарно прозрачен че не знам да има някой във форума да може да ти се върже.Дори опитите ти за критика към ментел са наивни и елементарни.
Цитирания по горе е един от 5-6 образи които се въртят във всичките постове даже снимките не си сменят и веднага ги хващаш.Личи си че не са професионалисти ами натягащи се служителчета в свободното време.Един от тях даже се изтървава какъв е въпреки че след това продължава да ръси евтините си шаблони :D
Гледайте коментарите с ментелския фейс, голямо шоу са :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от Apple_fan » 05 апр 2017, 11:55

Явно си открил нова професия-да хващаш хората в лъжа и да следиш кой е служител и кой не. Браво! Може би с това си полезен тук във форума, въпреки че май не си вършиш много добре работата :D Първоначално ти се дразних, ама сега те съжалявам колко прост и наивен може да си. Все тая, пиши каквото искаш.

Станнислав
Регистриран: 15 фев 2006, 16:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от Станнислав » 06 апр 2017, 00:11

[Quote]Я виж кога съм регистриран.
Имай малко скромност, не бих положил такива усилия заради теб...

Между другото това показва, как не внимаваш в детайлите... [/Quote]

Признавам сe за виновен по отношение на рeгистрацията и се извинявам, че бях нескромен.:)
Все пак за да не ми е напразна благодарността, нека тя бъде затова, че заради мен започна да пишеш в този форум над 4 години след регистрацията ти :)
Майсторски върна топката в моето поле, но без да кажеш нищо повече по казуса ми. А там (за мен) е основният въпрос: какво не съм прочел?

me7hos
Регистриран: 15 дек 2012, 22:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от me7hos » 06 апр 2017, 13:05

Чета форума редовно, но изключително рядко пиша в Интернет.

Това което намерих на сайта на мтел е тук:
http://media.mtel.bg/newsite2015/private/PDF/Mobile/arhiv-bezkrai-2016.pdf

4та страница предпоследния булет.

Не знам какво пише в договора ти...

Последния път като имах взимане с мтел продавачката ми написа с химикал условията и сложи печат :O

Bonev
Регистриран: 17 сеп 2005, 13:14

Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от Bonev » 15 апр 2017, 16:24

Честито на Мтел. От мен за Великден имат една бърза жалбичка до КЗП. Нахалниците даже са ми начислили "непромоционалната" такса за каналите си от 2,99лв.

Станнислав
Регистриран: 15 фев 2006, 16:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от Станнислав » 17 апр 2017, 18:00

Видял съм го, но това са условията на съвсем различна тарифа. Аз съм подписал при следните условия:

[Quote]Минути изходящи гласови повиквания, включени в месечната абонаментна такса, не включват изходящи разговори към кратки номера, номера за услуги с добавена стойност и/или други специализирани услуги (включително към номера 131, *88 и други номера от типа “звезда”, Musicall, Mtel+, STUDIO 88, мобилни портали за забавления), към номера 0700 и 1700, към номера за данни и факс, изходящи WAP повиквания.[/Quote]

http://www.mtel.bg/mtel-PHONE

И в условията и в договора ми, не се споменава нищо за "Bob".

ilkor
Регистриран: 30 дек 2011, 21:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от ilkor » 19 апр 2017, 15:15

Аз съм анонат на Близу и при мен също се оказа че имам донавени 1.99 към последната сметка. Нарочно отворих сайта с фактурите и звъннах на мтел. Първоначално ме убеждаваха че нямало начин - ще трябва да ги платя а те да ми върнат парите следващия месец. Понеже директно ги отрязах че тази сметка и всяка следваща включваща нещо подобно няма да бъде платена и ще пусна жалба, от другата страна изведнъж намериха решение. Нямам идея как сметката ми просто намаля, а иконата за неплатена сметка от червена стана двуцветна червено/зелена. Зелената икона показва че сметката е платена. Явно записаха че вече съм платил въпросните 1.99 и сметката ми се върна на обичайното ниво.

zylog777
Регистриран: 03 мар 2005, 12:33

Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от zylog777 » 23 апр 2017, 00:05

Да се включа и аз относно Мтел/Близоо, от 8 месеца не съм абонат на Близоо, но изненада този месец получих сметка за плащане от 1,99. Обадих се в Мтел и след лек скандал и 20 мин. висене на телефона си оправиха така наречения от тях "технически проблем".Нямат равни по простотия Мтел.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от behroozwolf » 01 май 2017, 14:33

Да си кажем, честно и аз си мисля, да си поддам жалба първо и чак тогава, да дам заявка за прекратяване. Интересно, какъв % от хората ще забележат тези 2 лв. Вероятно голяма част, които не са любители на спорта не знаят и за тези канали. Мтел може през спокойно да обезпечи, своите клиенти за това. Я сметнете, 100 жалби х1000 лв. са си 100 000 лв. Сметнете и колко човека, ще си прекратят договорите след подобно изцепка. Да, пак ще са на печалба, но еднократна. Лично смятах даже декември да си връщам мобилния телефон на Мтел, но някак си вече клони към Виваком.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от behroozwolf » 31 май 2017, 17:15

Хах,доста глупаво е да ти удържат вече втори месец по 2 лв. А в същото време тези два канала за спорт да ги няма в списъка ти :D.

Отговори