Пред фалит ли са Макс Телеком?

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 21 апр 2017, 01:21

Според мен ако си пазиш бележката или дори само по датата на сим картата, ако тия 5 лв са били началната такса, или по историята ти в epay.bg, ako от там си платил, може да ти ги върнат тия 5 лв в централния офис.

zhvk19
Регистриран: 05 сеп 2005, 21:57

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от zhvk19 » 21 апр 2017, 15:30

Днес Макстелеком проявиха признаци на живот. След 5-6писма за прекратяване на договора и други въпроси. Днес ги провокирах с подновяване на договора. Ето кореспонденцията.
"Уважаеми господин ,

Благодарим Ви, че използвате услугите на Макс.
Молим да се свържете с нас или да посетите наш представител два месеца преди изтичане на договора, за да Ви предложим преференциална оферта.

С уважение,
MAX"

"Здравейте,

Във връзка с Ваше запитване, по отношение на временното затруднение при ползване на услугата, Ви уведомяваме, че имаме технически проблем. Очакваме възстановяването на услугата да се случи в най-кратък срок.
Също така ще получите компенсация в размер на една месечна такса за месец май.

Приемете нашите най-искрени извинения за причиненото неудобство.

С уважение,
MAX"
По-добре от нищо
:D Ако работят няма да си прекратявам договора.

TwinDaddy
Регистриран: 07 апр 2017, 18:53

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от TwinDaddy » 21 апр 2017, 18:45

Днес е петък, края на работната седмица. Миналата като бях при тях да си прекратя договора, човека беше убеден, че тази седмица ще имат сигнал. Така като гледам обаче май нищо не се е променило.

TwinDaddy
Регистриран: 07 апр 2017, 18:53

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от TwinDaddy » 21 апр 2017, 18:53

Каквото и да се случваше обаче, бяха длъжни да държат клиентите си информирани, при това коректна информация. Не знам на какво са разчитали, но това не е начина да се опиташ да задържиш клиенти. Явно и тази седмица не им е тръгнал сигнала въпреки уверенията, че всичко ще бъде наред. Добре, че не им се вързах.

Topchiqta
Регистриран: 19 апр 2017, 21:19

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Topchiqta » 23 апр 2017, 16:24

Мисля че всеки които иска може да прекрати договора си с мах в централния офис или в пик компютър, ако не е от София. (yes);)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 23 апр 2017, 16:36

Някой успя ли да прекрати в дилър като Пик компютър БЕЗ номерче за прекратяване, дадено от Макс? Повечето дилъри казват, че без номер може само да си платиш сметката.

alonso111
Регистриран: 11 яну 2012, 18:17

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от alonso111 » 23 апр 2017, 16:44

Аз лично не успях. Ходих в Юмена във Варна, но ми отказаха. Писах имейл на Макс преди почти месец и все още нямам отговор. Подадох жалби в КРС и КЗП. Надявам се да ми помогнат по някакъв начин и най-накрая да прекратя договора си.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от labaling » 23 апр 2017, 16:54

Доколкото чета някои от мненията, КРС са "пощенска кутия" за Макс телеком... препращат оплакванията на гражданите, и от компанията тутакси отговарят, че - да, съгласни са с прекратяването на договора :)

ggeorgiev84
Регистриран: 13 фев 2010, 11:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от ggeorgiev84 » 24 апр 2017, 09:46

Здравейте,
И аз успях да прекратя договора си с Макс, но за целта трябавше да отида до централният им офис. Хората там са много любезни и изобщо не задават излишни въпроси защо и как искаш да прекратяваш. Само трябва да се носи лична карта и да се върне устройството, ако имате такова. Всеки който иска може да си закупи устройството което ползва срещу 50 лв. Докато бях там, дочух, че интернета им щял да се оправи в началото на Май след като "рестартират" услугата си. Може би очакват точно това да се случи:
https://news.bg/tech/parviyat-balgarski-satelit-e-gotov-za-izstrelvane-ot-keyp-kanaveral.html
или някакво друго чудо :)
За мое недоумение, докато чаках преди мен имаше 1 жена която беше за подновяване на договора и то не за 1 или 2 устройства, а за цели 3 :)

Topchiqta
Регистриран: 19 апр 2017, 21:19

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Topchiqta » 24 апр 2017, 10:22

Да. Аз отидох без номер,просто носиш договора и устройството.

Отговори