Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може да има нещо коледно, то няма начин да няма. времето ще покаже, но едва ли ще е като миналата година.
А тази такса ще падне, бъдете сигурни. Навремето минутата също струваше 2,40лв. Сега... така де до скоро 1000 минути 15лв, а вече за 20лв неограничени. Въпрос на време е. Нормална пазарна практика - така е при мобилните оператори, така е и при другите сфери.
Респет към Виваком за тази смела стъпка, макар и таксата да не по вуса на малко работещи българи, живеещи и работещи извън София, а Теленор кой знае какви куци оферти ще пусне от утре. Изобщо не вярвам да доближат нещо подобно на Виваком.
А тази такса ще падне, бъдете сигурни. Навремето минутата също струваше 2,40лв. Сега... така де до скоро 1000 минути 15лв, а вече за 20лв неограничени. Въпрос на време е. Нормална пазарна практика - така е при мобилните оператори, така е и при другите сфери.
Респет към Виваком за тази смела стъпка, макар и таксата да не по вуса на малко работещи българи, живеещи и работещи извън София, а Теленор кой знае какви куци оферти ще пусне от утре. Изобщо не вярвам да доближат нещо подобно на Виваком.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор са намалили план нонстоп от 30,99 лв. на 24,99 лв.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сега ходих в Теленор ,имам три изтичащи договора,предложиха ми неограничени +3гб за 18лв.казах,че на 5гб. съм съгласен,не искат.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера за 18лв преподписах 2000мин и 5гб. Мен ме устройва. Повече не дават сините.
Настоявай колега, отиди в друг магазин и опитай пак.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И аз минах днес през Теленор и аз съм с 3 карти изтекли.Предложиха ми ...18лв неограничени 3гб и за 21,99лв неограничени 5гб ...това предлагат ако не ми харесвало да се местя!!!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел ти дават 12гб+2гб вайбър+2гб фейсбук и неогранчени минути към мобилни и фиксирани за 18лв. с удоволствие ще те посрещнат, ако решиш! :D
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Минах от там (мтел)....служителката звания в София ,плана бил само за абонати на мтел!
Ама защо изобщо се занимавате със служители, пишете им на имейл (задължително и номера си), а те ще ви се обадят до 48ч.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тоз филм го няма.. писах им на емайл които ми даде и ми отговориха след 2 дена, че този план е само за настоящи на мтел и за преподписване