Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И в Сливен център работи, зелен сигнал. Реално до момента съм имал проблеми една Неделя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Уф. Сателитът дори да се изстреля през май, а по последни данни ще е юни, му трябват 30 дни да стигне геостационарна орбита над България. И дори тогава оборудването за сателитния нет е стотици долари, а латентността е голяма напр. 500 мс и свалянията прекъсват, разговорите също - става за торенти, download managers, добре оптимизирани за лош нет стрийминг услуги като Спотифай. Не вярвам булсатком да пуснат такъв - трябва да се задели голяма част от сателита, а потенциалните клиенти са само богати отшелници и тайни бункери - то няма никакъв смисъл.
Колкото до Макс - на тези,.които отидоха да им прекратяват началото на април, казаха, че ще се оправи след седмица, на тези от 2та седмица - до великден. Миналата седмица - беше до края на седмицата, сега вече явно е от 1ви май. Колкото и клиенти да си платят таксите, не виждам как това ще стигне да си платят нета навсякъде да се пусне. А текат и други разходи, кредит...
Според мен имат някакво обещание за помощ от Булсатком и затова не закриват. Но като гледам колко заети са булсатком с това всичко за сателита да е готово, тази помощ ще дойде не достатъчно бързо. Може би имат и кардбланш за изчаквателна позиция и от по-високо място, щом медиите почти не отразяват проблема, а лицензът не се пипа, не знам. Много бих се радвал да се удържи фронтът и да имаме 4ти оператор, който да държи големите нащрек.
Колкото до Макс - на тези,.които отидоха да им прекратяват началото на април, казаха, че ще се оправи след седмица, на тези от 2та седмица - до великден. Миналата седмица - беше до края на седмицата, сега вече явно е от 1ви май. Колкото и клиенти да си платят таксите, не виждам как това ще стигне да си платят нета навсякъде да се пусне. А текат и други разходи, кредит...
Според мен имат някакво обещание за помощ от Булсатком и затова не закриват. Но като гледам колко заети са булсатком с това всичко за сателита да е готово, тази помощ ще дойде не достатъчно бързо. Може би имат и кардбланш за изчаквателна позиция и от по-високо място, щом медиите почти не отразяват проблема, а лицензът не се пипа, не знам. Много бих се радвал да се удържи фронтът и да имаме 4ти оператор, който да държи големите нащрек.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Днес подадох жалба към КРС срещу Макс Телеком.След това отново писах имейл към Макс,с желание за прекратяване на договора и познайте...Макс ми отговориха,че договорът ми е прекратен без неустойки и да им изпратя окомплектовано и изправно устройството на адреса им на бул.Христофор Колумб.Успех и на другите желаещи!
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Браво.А при мен ни вопъл ни стон.Мълчанието на агнетата.:X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
тия хубавци имат ли работещи антени или всичко е на офф
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И да засечеш такава е с ужасна латентност пише ти dns error, след което баавничко сайта зарежда.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Честито на всички печеливши :). В търговския има документ за смяна на собственост. Новият собственик на Макс Телеком e БИ ЕЙЧ МЕНЕДЖМЕНТ ЕООД фирма учредена 04.2017 година с капитал 2 лв...
:D :D :D
:D :D :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Нищо не ми излиза за тая фирма, свързано с макса. Излиза ми за Ем ти мениджмънт, че са приели дяловете на Макс 06.2016. Като преди месец тая информация не излизаше.
P.S. Сега проверих договора си на сайта на Макс след посещението си в централния офис и вместо зелена иконка и статус активен, има жълта иконка и пише "предстоящо терминиране". Дано няма неприятни изненади.
P.S. Сега проверих договора си на сайта на Макс след посещението си в централния офис и вместо зелена иконка и статус активен, има жълта иконка и пише "предстоящо терминиране". Дано няма неприятни изненади.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Явно не търсиш където трябва :)
В brra.bg правиш справка по Макс Телеком.
Отиваш е полето "Дело" и ще видиш подаден документ А2 и новата фирма, която ще бъде собственик на Макс Телеком.
Новоучредена с капитал 2 лв...
В brra.bg правиш справка по Макс Телеком.
Отиваш е полето "Дело" и ще видиш подаден документ А2 и новата фирма, която ще бъде собственик на Макс Телеком.
Новоучредена с капитал 2 лв...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Намерих го. Реално няма прехвърляне на собственост, а дружеството на Г-н Израел Фелдшеров е новият управител на Макс, Андрей Расийски е освободен от длъжност.