Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да видях, че обстоятелствата са управител, но ще има повече ясното когато се обнови информацията в брра-то, дали е само смяна на управителя или и собствеността е сменена.
Фирмите на Израел Фелдшеров са свързани с фирми около Даниел Купсин, включително една от фирми в която Израел Фелдшеров е управител акционер е същата компания, която е собственик и не ЕМ ТИ Мениджмънт, а именно Лукс Тех Кепитъл...
Фирмите на Израел Фелдшеров са свързани с фирми около Даниел Купсин, включително една от фирми в която Израел Фелдшеров е управител акционер е същата компания, която е собственик и не ЕМ ТИ Мениджмънт, а именно Лукс Тех Кепитъл...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Може би просто на г-н Расийски му е омръзнало и е решил да се махне.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Това вероятно е той, но може и да е съвпадение...
https://m.youtube.com/watch?v=2mYQ2A1mAzo
https://m.youtube.com/watch?v=2mYQ2A1mAzo
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз все още се колебая дали да си прекратя договора. Нямаме вече интернет при нас, като до преди два месеца сигналът беше супер - имаме Макс от 4-5 години. Все се надявам да се оправят. Но така или иначе не мисля да плащам докато не получавам услугата и не мисля да им връщам оборудването, защото заради техните проблеми причиниха на нас проблеми, интернетът ни трябва за работа и ако имат претенции към нас, ние ще имаме към тях - за пропуснати ползи, причинено неудобство и неизпълнение на договорните отношения. Не съм длъжна да плащам за нещо, което не получавам, предполагам и никой съд няма да отсъди в полза на Макс, тъй като не са ни информирали за проблемите си и не са коректни към клиентите си. Не се притеснявам от съдебно дело, по-скоро се надявам фирмата да си стъпи на краката и да започне да предлага отличната си услуга отново. Бяхме доволни от тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ще се вкараш във филм. Прекратявай. И аз съм им голям фен, на не мога да си позволя да съм без нет, а е крайна неприлично да плащам за нещо, което го няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Защо ще се вкарам във филм?(blush) Имам техен отговор по имейл, че имат проблеми и се извиняват и ще ни опростят едномесечна такса. Имам запис от телефона, на който казват, че имат технически проблеми. Може да се провери и лично от вещо лице на съда, че не предлагат услуга. Нямат физически офиси. Какво повече за доказателство? Хич няма да им връщам оборудването. Това е най-малкото, което може да послужи като компенсация за некоректното им поведение до момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хубаво. Но е твоя работа да докажеш какви вреди са ти нанесли - адвокат, експертизи, ти ще ги платиш. На всичкото отгоре може да заведат два насрещни иска - за оборудването и за незаконно записване на разговора. И ако загубиш става гадно. Дори да спечелиш - ще е бавно и трудно, а дотогава може да се окаже, че нямат пари да платят съдебните разходи...
Може и да не е честно. Обаче много, много по-лесно е да отидеш до централния офис, да подпишете отказ, да им върнеш оборудването или да го задържиш за 50 лв, взимаш една сим карта от булсатком за 9-11 лв или друга ако тяхната не се свързва при теб(може да платиш първо само 1.80 да я тестваш няколко дни) и това е.
Може и да не е честно. Обаче много, много по-лесно е да отидеш до централния офис, да подпишете отказ, да им върнеш оборудването или да го задържиш за 50 лв, взимаш една сим карта от булсатком за 9-11 лв или друга ако тяхната не се свързва при теб(може да платиш първо само 1.80 да я тестваш няколко дни) и това е.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Най-накрая получих имейл от Макс,че договора ми ще бъде прекратен без неустойки.В статуса на сайта им пише предстоящо терминиране.Изпратих устройството на адреса им както ми писаха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Еее,честито :) Най-накрая благоволиха да ни освободят от това обвързване.Но аз как да проверя моя статус?В Mymax не ме пуска.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Като вкараш 3 х грешна парола и ти заключва акаунта. Може да пробваш да ти генерира линк за забравена парола. Става невинаги от първия път. Аз го оправях като звънях на съпорта, ама сега едва ли някой ще ти вдигне. Може да им пишеш и на фейса. Понякога отговарят.