Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
И това ще направя със сигурност,ама тия леваци няма да ги търпя повече.Търся в момента към коя фирмена група да си прехвърля номерата,или на вива или на теленор тия получават червен картон.Пълни убитаци....
[Quote]Бързо да пускаме запитване до КРС, КЗП и ЕВРОПЕЙСКАТАА КОМИСИЯ дали това е законно.[/Quote]
За жалост е.
Променят ти условията на договора -> имаш право да се откажеш/прекратиш договора веднага. Но няма как да задължат търговско предприятие да предлага точно тези условия (има, но в дргуги политическо-икономически условия).
Подозирам това е само началото, гледайки последния финансов отчет на фирмата. А може да се окаже заразно.
За жалост е.
Променят ти условията на договора -> имаш право да се откажеш/прекратиш договора веднага. Но няма как да задължат търговско предприятие да предлага точно тези условия (има, но в дргуги политическо-икономически условия).
Подозирам това е само началото, гледайки последния финансов отчет на фирмата. А може да се окаже заразно.
Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
БОБ бе създаден като предплатена карта без месечни такси и това бе идеята. Вече нищо не е същото. Аз ги оставих когата бях в европа и при всяка една регистрирана мрежа в дадена държава с тяхна сим карта, аз съм изпращал по два три sms,а до техния sms център без да съм правил това. Пусках жалба и ми върнаха отговор че аз съм си ги пращал тези съобщения. Така се раздели с тях. Явно е че не искат да имат развиваща се предплатена услуга и по всякакъв начин гледат да те откажат.
Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
А това важи ли и за slimbob - 2.89лв. и по 100мин. към фикс и мобилни?
Интересува ме, този план ще си остане или ще изчезне, защото в него няма нет.
Интересува ме, този план ще си остане или ще изчезне, защото в него няма нет.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Аз съм на slimbob и токущо получих честитката. Имам и активиран пакет от 4000 МБ за 3.90 лв.
Вероятно да,но ще получиш СМС.Едната ми карта е за 5,90 със 100 мобилни и 100 стационарни,като и на нея получих същия СМС.
Планът си остава, просто с него няма да има роуминг. Аз съм със същия и нямам намерение да им ползвам пикливия изибоб. Да си го... За роуминг си имам Виваком. Да си чупят главата нахална.
Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
А аз се чудех,защо от 2 дни емтел ми предлагат какви ли не условия да мина към тях на 2годишен договор
:(
:(
Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Купувам карта слимбоб с активирани 4гб.
Имам такава и не мисля да преподписвам (yes)
Имам такава и не мисля да преподписвам (yes)
Няма такъв план с 2.89 лева месечна такса. Бъркаш се нещо.