Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
в грешка си човече, бяла карта е на Изи кредит, нямат нищо общо с ПИБ.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Почвам да се дразня вече...Пратил съм предизвестяване за прекратяване на договора преди повече от седмица на двата им линка:[email protected] ; [email protected], поради лоша услуга и въобще-липсваща такава, както и невъзможност да се свържеш с който и да е от тях, а фактурите им по по пощата продължават да валят!! Не знам какво да правя....
-
- Регистриран: 04 май 2017, 22:28
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Трябва да отидеш лично в централния офис с оборудването им или да им го платиш 50 лв и край, а за да ти го разрешат по мейл с връщане по куриер или в дилър, трябва да пишеш и на КЗП и на КРС, писано е назад в темата.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Просто не плащай! А, ако те дадат под съд - ще спечелиш, защото няма какво да ползваш!
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Престанете с тъпите съвети за неплащане - има какво да се ползва като нет, макар и трудно - после разправии със съд и колектори... ще спечелите може би, ама ще ви тормозят дълго. Много хора ще се уплашат и платят продадения вече на колектор дълг, а които се опълчат няма да има как да си възстановят съдебните разноски от вече изчезналА ФИРМА. Разбира се обрисувам най-лошия вариант, може хората в Макс да се окажат много по-коректни, но аз не бих рискувал.
Аз бях в централния офис, прекратих след великден и сега дойде фаКТУРА С НУЛЕВА стойност.
На договорите в сайт все още пише ПРЕДСТОЯЩО терминиране, дано това не е лош знак.
Аз бях в централния офис, прекратих след великден и сега дойде фаКТУРА С НУЛЕВА стойност.
На договорите в сайт все още пише ПРЕДСТОЯЩО терминиране, дано това не е лош знак.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Съгласен съм с теб но имам един въпрос, ако те са преустановили предоставянето на услугата на какво основание издават фактури за услуги. Сега сканирах и тяхна мрежа не ми излезе, което доказва че услуга няма . Пускайте жалби до КРС и КЗП но в техен офис и си изисквайте входящ номер на жалбата. Длъжни са да ви отговорят в едномесечен срок, важно изискване е да посочите актуален телефон и адрес за получаване на писмен отговор или контакт с вас в случай на нужда от допълнително уточняване на обстоятелствата. Може и СГС да се заведе колективен иск срещу дружеството.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ами може би на основание, че има работеща услуга през чужда мрежа, макар и не винаги и не навсякъде. Така че повод за плащане има, но има и повод за отнемане на лиценза. Но за целта наистина ще трябва жалбите лично, поне за КРС. На електронната не отговарят изобщо.
Пред фалит ли са Макс Телеком?
Абе знам как работи уикито ама знам и, че се проверява инфото
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_network_operators_of_Europe#Bulgaria
И макс и булсатком са сложени
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_network_operators_of_Europe#Bulgaria
И макс и булсатком са сложени
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Пак разгледай основните действащи лица :)
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
http://www.capital.bg/biznes/intervjuta_i_komentari/2017/05/05/2965607_maksim_zaiakov_juni_shte_izstreliame_purviia_bulgarski/
Ето, чвоека си казва че няма да е класическо придобиване, точно заради липса на капитали.
Иначе интервюто е много забавно, ако човек го чете между редовете! Изключително ме кефи моментът в който той казва че никога не би съжалявал че се е захванал, но банките вероятно вече съжаляват :)
Ето, чвоека си казва че няма да е класическо придобиване, точно заради липса на капитали.
Иначе интервюто е много забавно, ако човек го чете между редовете! Изключително ме кефи моментът в който той казва че никога не би съжалявал че се е захванал, но банките вероятно вече съжаляват :)