Пред фалит ли са Макс Телеком?

strupi
Регистриран: 28 дек 2016, 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от strupi » 03 май 2017, 18:16

в грешка си човече, бяла карта е на Изи кредит, нямат нищо общо с ПИБ.

vanboy
Регистриран: 08 апр 2017, 19:51

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от vanboy » 04 май 2017, 22:21

Почвам да се дразня вече...Пратил съм предизвестяване за прекратяване на договора преди повече от седмица на двата им линка:[email protected] ; [email protected], поради лоша услуга и въобще-липсваща такава, както и невъзможност да се свържеш с който и да е от тях, а фактурите им по по пощата продължават да валят!! Не знам какво да правя....

KIzmirliev
Регистриран: 04 май 2017, 22:28

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от KIzmirliev » 04 май 2017, 22:42

Трябва да отидеш лично в централния офис с оборудването им или да им го платиш 50 лв и край, а за да ти го разрешат по мейл с връщане по куриер или в дилър, трябва да пишеш и на КЗП и на КРС, писано е назад в темата.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от hddsoft » 04 май 2017, 22:42

Просто не плащай! А, ако те дадат под съд - ще спечелиш, защото няма какво да ползваш!

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 04 май 2017, 22:58

Престанете с тъпите съвети за неплащане - има какво да се ползва като нет, макар и трудно - после разправии със съд и колектори... ще спечелите може би, ама ще ви тормозят дълго. Много хора ще се уплашат и платят продадения вече на колектор дълг, а които се опълчат няма да има как да си възстановят съдебните разноски от вече изчезналА ФИРМА. Разбира се обрисувам най-лошия вариант, може хората в Макс да се окажат много по-коректни, но аз не бих рискувал.
Аз бях в централния офис, прекратих след великден и сега дойде фаКТУРА С НУЛЕВА стойност.
На договорите в сайт все още пише ПРЕДСТОЯЩО терминиране, дано това не е лош знак.

mmstoicev
Регистриран: 30 апр 2017, 12:26

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от mmstoicev » 05 май 2017, 07:47

Съгласен съм с теб но имам един въпрос, ако те са преустановили предоставянето на услугата на какво основание издават фактури за услуги. Сега сканирах и тяхна мрежа не ми излезе, което доказва че услуга няма . Пускайте жалби до КРС и КЗП но в техен офис и си изисквайте входящ номер на жалбата. Длъжни са да ви отговорят в едномесечен срок, важно изискване е да посочите актуален телефон и адрес за получаване на писмен отговор или контакт с вас в случай на нужда от допълнително уточняване на обстоятелствата. Може и СГС да се заведе колективен иск срещу дружеството.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 05 май 2017, 08:42

Ами може би на основание, че има работеща услуга през чужда мрежа, макар и не винаги и не навсякъде. Така че повод за плащане има, но има и повод за отнемане на лиценза. Но за целта наистина ще трябва жалбите лично, поне за КРС. На електронната не отговарят изобщо.

Потребителски аватар
cky2kbg
Регистриран: 29 апр 2017, 10:18

Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от cky2kbg » 05 май 2017, 09:35

Абе знам как работи уикито ама знам и, че се проверява инфото

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_network_operators_of_Europe#Bulgaria

И макс и булсатком са сложени

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от samoznai » 05 май 2017, 09:55

Пак разгледай основните действащи лица :)

shefche
Регистриран: 02 май 2017, 13:28

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от shefche » 05 май 2017, 16:43

http://www.capital.bg/biznes/intervjuta_i_komentari/2017/05/05/2965607_maksim_zaiakov_juni_shte_izstreliame_purviia_bulgarski/

Ето, чвоека си казва че няма да е класическо придобиване, точно заради липса на капитали.
Иначе интервюто е много забавно, ако човек го чете между редовете! Изключително ме кефи моментът в който той казва че никога не би съжалявал че се е захванал, но банките вероятно вече съжаляват :)

Отговори