Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор за 18лв. неограничени към всички и 8GB интернет.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Toва с преподписване или нов номер/прехвърляне на номер?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Планът на Мтел с неограничени минути и 12 гб за 18 лева?
Дават ли го на всички клиенти? Питам, тъй като съм с нов договор.
Дават ли го на всички клиенти? Питам, тъй като съм с нов договор.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само за подновяващи изтичащ договор, @блу рей!
И...парадокс. При Теленор за подновяване и запазване на клиента дават срещу 17,99лв 2000 минути и 5000мб, ако се пазарите може да ви ги направят фифти-фифти (5000/5000). Плана е намален от 25,99лв (стандартна цена). Парадокса е в това, че ако сега се пренасяте в тяхната мрежа, срещу същата такса получавате неограничени разговори и 8000мб.:D Тоест, не им дреме за лоялните клиенти!
И...парадокс. При Теленор за подновяване и запазване на клиента дават срещу 17,99лв 2000 минути и 5000мб, ако се пазарите може да ви ги направят фифти-фифти (5000/5000). Плана е намален от 25,99лв (стандартна цена). Парадокса е в това, че ако сега се пренасяте в тяхната мрежа, срещу същата такса получавате неограничени разговори и 8000мб.:D Тоест, не им дреме за лоялните клиенти!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма ли други примоции при подновяване при изтичащ. Трябват само минути без интернет за по малко от 15лева?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От скритите планове няма такива без включен интернет пакет.
Препоръчвам, щом става въпрос само за минути, да разгледате предложенията на Боб. Там не съм много запознат.
Препоръчвам, щом става въпрос само за минути, да разгледате предложенията на Боб. Там не съм много запознат.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
То по същество не им дреме и на трите оператора...Искам да се прехвърля от мтел на вива или теленор,кой е за предпочитане от двата оператора?Имат ли Вива някаква оферта в момента с 1000 мин и поне 4гб?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имаше, по последни спомени за 15,90лв неограничени разговори и 3000 мб. Но мисля, че вече не се предлага. За качеството и двата оператора Виваком/Теленор са ТОП!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някои разполага ли с информация към вива ако се прехвърли номер/или нов абонат дали има интересни планове?