Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Писа ми потребителка - на 1ви пратила мейл до Макс,КЗП и КРС, на трети й пратили разрешение да прекрати при дилър. Тъй че това е пътят, ако не сте от София.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 20:08
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ами, и аз получих такова „разрешение“, но всички техни дилъри във Варна казват, че вече нямат и не искат да имат нищо общо с Макс... Така че, супер тъпо се получава. Имам след месец ходене до София и ще трябва да посетя централния им офис, ако още съществува...
Успех на всички!
Успех на всички!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И аз съм от Варна. Като получих заветното разрешение им пратих рутера по куриер до София.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
max ще въскръсне от пепелта ще видите
но най вероятно ще бъде с друго име
но най вероятно ще бъде с друго име
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Искам и аз да пратя мейл на КЗП и КРС. Бихте ли ме насочили къде и как (в общи линии) да се оплача там. Иначе мейлове
за прекратяване съм пратил отдавна на Макс...няма никой!
за прекратяване съм пратил отдавна на Макс...няма никой!
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не мога да ги разбера тези хора, които изпитват огромен "кеф" да пишат жалби до органи на реда и да чакат отговор с месеци, като просто може да пишете имейл за прекратяване. Ако не става с официалните имейли, пробвайте на този:
[email protected]
Има още доста вътрешни имейли и телефони, на които веднага някой отговаря/вдига.
[email protected]
Има още доста вътрешни имейли и телефони, на които веднага някой отговаря/вдига.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Въпросът е,чщ че като пратиш копие и до институции,отговарят за 2 -3 дни, вместо за месец.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Айде честито, оптимисти.
Хах - за таксите, разбира се. За покритието - боли ги светофара... :)
То се знаеше, че ще стане. Скоро големите 3 ще се радват на пълните 2x20 MHz.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black