Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Или индийския Jiio. Много изгодни планове имат,VOLTE, всичко, явно може и с малко пари да стане. До..... - нещо си изостанал с информацията дали работя. А булсатком ще вземат още един заем, ако трябва, не е фатално. Нали не мислиш, че всеки оператор си обявява всички клиенти. А може и да се продадат на съвсем неочакван играч. Дойче телеком май имаха интерес, те имат и оптичен ринг чрез дъщерна фирма у нас, има къде набързо да цвъцнат клетки.
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Уникално просташки речник!(no)(no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моля ти се, иди си напиши домашното преди да ръсиш глупости като Цецко- за да имаш стабилно 4Г в гъсто застроена градска среда ти трябват 2 неща:
- ужасно много клетки на 1800 и 2100мхц, че и пико клетки на определени места.
- мрежа на 800мхц.
Като е желателно да имаш комбинация от двете- и 800мхц, и пико клетки.
- ужасно много клетки на 1800 и 2100мхц, че и пико клетки на определени места.
- мрежа на 800мхц.
Като е желателно да имаш комбинация от двете- и 800мхц, и пико клетки.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не ги мислете, Булсата!!!
за разлика от Макса не се управлява от идиоти. Ще ги бъде и пребъде! След известно време тръгва мобилната им мрежа Волте ли е какво е там. Другия месец сателит.
Да ви се чуди човек на хора като вас - такива клупни икономисти, ръководители на компании да пишат такива простотии и броят стинките на милионерите.
Просто приемете, че булсата за разлика от останалите оператори не гърми колко много оператора има.
Обикновенно на останалите оператори сбора на клиенти е равен на броя на населението на страната по 2,5 като това включва от новородени до хора на пределна възраст и т.н.
за разлика от Макса не се управлява от идиоти. Ще ги бъде и пребъде! След известно време тръгва мобилната им мрежа Волте ли е какво е там. Другия месец сателит.
Да ви се чуди човек на хора като вас - такива клупни икономисти, ръководители на компании да пишат такива простотии и броят стинките на милионерите.
Просто приемете, че булсата за разлика от останалите оператори не гърми колко много оператора има.
Обикновенно на останалите оператори сбора на клиенти е равен на броя на населението на страната по 2,5 като това включва от новородени до хора на пределна възраст и т.н.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
http://www.economic.bg/bg/news/8/kzp-dogovorat-s-mobilen-operator-mozhe-da-bade-prekraten-bez-neustojki-do-7-dni.html
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мой приятел днес прекрати двугодишен договор с Теленор преподписан във вторник тази седмица. Неустойки няма. Плащаш само каквото си употребил за дните на ползване. След което си прехвърли номера на предплатена отново в Теленор. Потребителя има право да прекрати договора в седемдневен срок без никакви неустойки.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По закон, дните би трябвало да са 14. Обаче оператори като Мтел, трябва да си подписал договор само чрез куриер, за да имаш това условие. Иначе всеки договор, подписан в офис, се сключва двустранно с подписване с електронна писалка. Така реално, клиента няма "уникалната" възможност дори да погледне договора, тъй като той се разпечатва едва след подписването. А автоматично в офисите карат клиентите да се подпишат на точка, която гласи, че клиента зявява договора да влезе в сила незабавно, което анулира възможността. Отделно има 10 лева инсталационна такса на сим карта, която влиза в първата фактура и никъде не е спомената, освен в договора, който по "обективни" причини е строго поверителен за една от страните, които се споразумяват.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Глупости на търкалета.
И в Мтел и във Вива и в Теленор са ми принтирали договорите преди подпис, чели сме ги, драскали и отбелязвали по страниците и след като съм давал съгласие, едва тогава сме минавали към подпис с т.нар. електронна писалка.
И тия 10 лева са измислица и не знам откъде ги измислихте.
пп. Въпроса с влизането веднага е съвсем друг, а не е ултимативен и никой не едлъжен да приеме тази клауза.
А бе кви са тия негативизми и постове, пълни с омраза към всичко и всички, бе?!?!
Аман!!!
И в Мтел и във Вива и в Теленор са ми принтирали договорите преди подпис, чели сме ги, драскали и отбелязвали по страниците и след като съм давал съгласие, едва тогава сме минавали към подпис с т.нар. електронна писалка.
И тия 10 лева са измислица и не знам откъде ги измислихте.
пп. Въпроса с влизането веднага е съвсем друг, а не е ултимативен и никой не едлъжен да приеме тази клауза.
А бе кви са тия негативизми и постове, пълни с омраза към всичко и всички, бе?!?!
Аман!!!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]И тия 10 лева са измислица и не знам откъде ги измислихте.[/Quote]Тия 10 лева не са измислица. 10 лева се вземат от всеки чисто нов абонат, който все още няма кредитна история. На мен от Виваком ми взеха първоначално 15 лева, за да ми "отворят" клиентски номер на моето ЕГН.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой да е чувал за нови скрити оферти от Мтел?