Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Усещам подобрение в обхвата на Мтел. От 23:30ч. насам все още пътувам, а през това време постоянно ръчкам телефона - обхватът изчезна само 2 пъти за около 5 свкунди. Преди, мисля не беше така. Пътуването ми е до 7ч. сутринта - ще споделя наблюденията си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Да беше казал и къде...
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
М-Тел и 4G обхвата подобряват, подменят антени на някои места гледам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Пътувах от Пловдив до Каспичан. През целият път само няколко пъти ми прекъсна обхвата за макс 10 секунди и веднъж за около 7-8мин. Като по-дългото прекъсване беше след Синдел разпределител прекъсването беше по-дълго време - тогава близо около 7-8мин нямах обхват. Но това място е само гора и храсталаци, така че е приемливо. Тоест около 99,8-99,9% от времето имах обхват и стабилен интернет. Аз съм с Ноут 3 и едновременно гледах клипове от ютюб, сърфирах и си чатих... та дори изтощих външната батерия и изразходих около 1600МБ. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
За кой тип мрежа говориш? 3Г или 4Г?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
През повечето време беше на 3G, рядко на 4G.
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Днес направих скан на едно място извън София, като това, което ме учуди, е че на М-тел и Виваком имаше и трите мрежи, докато на Теленор беше само 3г. Интересува ме, дали е възможно от гледна точка на това, че винаги където има 3г трябва да има и 2г? Или е бил някакъв временен бъг?
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Здравейте искам да попитам дали проблема е в моя телефон Vivacom.В моя район на много места показва при сканиране че има 4G но неиска да ме регистрира в 4G мрежата а си стой на H,H+
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Сменил ли си сим картата с новите сим карти - само на тях е разрешено да ае връзват с 4g.
Безплатно е. За да провериш - показва ли ти на адрес data.vivacom.bg пакета 4g start и дава ли ти да го активираш?
Безплатно е. За да провериш - показва ли ти на адрес data.vivacom.bg пакета 4g start и дава ли ти да го активираш?
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Да сменена е картата и в Монтана си работи на 4G.В регйона,скоро ъпдейтнаха мрежата си но нещо несе връзва навсякъде,където има при сканиране