Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Дори и да не си го активирал,след като им звъннеш,можеш да го заявиш.Все още са валидни старите условия.Любопитно ми е,дали наистина ще спрат роуминга,след становището на Маргаритов.Нямам голям зор за роуминг на БОБ-ската си карта,но ти можеш на 16.06 да провериш,за което ще съм ти благодарен.
-
- Регистриран: 11 дек 2010, 12:14
Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Пуснах жалба до КЗП, сега ми искат договора с bob, та чакам Mtel да ми го предоставят, защото съм го загубил.
Но от това което чета, мисля че няма да има желания резултат тази жалба.
easybob е доста куц, та излиза, че... да, bob и роуминг - няма такъв филм вече! Алтернативата е друг оператор и оскъпяване с поне 5 лв. на месец с 12-месечен договор.
Или... ако някой има опит как се ползва друг оператор със същата карта само за роуминг, да сподели моля.
Но от това което чета, мисля че няма да има желания резултат тази жалба.
easybob е доста куц, та излиза, че... да, bob и роуминг - няма такъв филм вече! Алтернативата е друг оператор и оскъпяване с поне 5 лв. на месец с 12-месечен договор.
Или... ако някой има опит как се ползва друг оператор със същата карта само за роуминг, да сподели моля.
Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Явно излизаш по 10 пъти на ден извън България, но си достатъчно скъсан да се циганиш за 5 лева.
Когато пуснаха bob станах абонат, но ми се наложи да изляза извън страната.
Роуминг получаваш след като си абонат поне 3 месеца. Но срещу 100 лева депозит
Ти го пускат. Боб по принцип е ниско бюджетната версия на мтел , има го в Австрия и Словения.
От жалби смисъл никакъв, обаче в България всеки мисли, че го лъжат и нередности постоянно му се набиват в очите.
Всеки снима, праща и се оплаква.
Когато пуснаха bob станах абонат, но ми се наложи да изляза извън страната.
Роуминг получаваш след като си абонат поне 3 месеца. Но срещу 100 лева депозит
Ти го пускат. Боб по принцип е ниско бюджетната версия на мтел , има го в Австрия и Словения.
От жалби смисъл никакъв, обаче в България всеки мисли, че го лъжат и нередности постоянно му се набиват в очите.
Всеки снима, праща и се оплаква.
Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Къв депозит от 100 лв. те гони?! Пуснах си роуминга без никакъв депозит.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
[Quote]И последното им обновление на роуминга в сайта им показва, че ще имам 2,66ГБ в ЕС които се черпят от сегашните ми 16ГБ.[/Quote]
Може ли да кажеш по точно къде го гледаш това.
Може ли да кажеш по точно къде го гледаш това.
Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Нещо си в грешка с депозита,абонат съм им от първия месец в който пуснаха тая тарифа.И за "циганене" не става дума изобщо последната ми сметка е около 130 лв. ако това е "циганене" мхм добре.За пореден път повтарям за неразбралите ТЕ НЕ ИСКАТ ПО-ВИСОКА ТАКСА! Предлагат БЕЗУМЕН И БЕЗСМИСЛЕН за ползващите телефон и интернет потребители!Аз решение на проблема намерих за себе си.Просто ме накараха да си прехвърля номерата в група на друг оператор при драстично по-добри условия.
Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Става въпрос за 2012 и за нов абонат ама не четеш.
Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Тогава не се оплаквай или поне така си го написал.
Хора всякакви има. Влязох тук да търся нещо за макс телеком и се зачетох в безмислени теми и коментари
Хора всякакви има. Влязох тук да търся нещо за макс телеком и се зачетох в безмислени теми и коментари
Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Хейтър, спри се бе! От 10 дни чета как се заяждаш с всеки за щяло и нещяло!
Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Първата карта която си взех беше на супер боб веднага след излизането и. Направи си справка коя година е било. Депозит за роуминга не съм плащал!