Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
От КРС и на мен ми върнаха, че правят проверка на сигнала. То не знам какво толкова имат да му проверяват като го няма, но...
От Потребителите върнаха, че препращат на КРС.
От омбудсмана чакам отговор.
От Потребителите върнаха, че препращат на КРС.
От омбудсмана чакам отговор.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Видях, че съм получил две фактури за предходните месеци. Няма сигнал.
Цирк!
Виждам повечето препоръчват да им върна оборудването и да подам жалба.
Да плащам ли фактурите? (Чист интерес)
Цирк!
Виждам повечето препоръчват да им върна оборудването и да подам жалба.
Да плащам ли фактурите? (Чист интерес)
Fire is Faith
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не им ги плащай- ходи в централния офис, върни оборудването или го задръж за 50 лв и помоли да ти ги сторнират. Не се съгласявай договора да продължи.
Пиши им имейл и ще сторнират фактурите. Както и ще дадат възможност за прекратяване на договора само с мейла, ако не си взел устройство, или чрез куриер, дилър или централния им офис да върнеш взетите устройства. Може да си ги запазиш срещу заплащанве.
Хора, не плащайте нищо на тази фирма, тя вече е на оня свят! Не им връщайте никакво оборудване, запазете си го! Те имат срочен договор с вас, а реално не ви предоставят услуга, така че оборудването остава за вас като компенсация ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И кой ти го каза това, или сам си го измисли? Като компенсация може да се възстановят парите от месечни такси, които са плащани, докато не е имало услуга. Срочния договор не е предпоставка, която да твърди, че оборудването се подарява, в случай, че фирмата не предоставя обещаните услуги. Ако задържите устройството, имат пълното основание да искат някакви финанси от Вас за него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мрежата може и да е на оня свят, обаче фирмата,.колкото да прибере още някой лев законно, я има. Дали са хората възможност сравнително лесно да се прекрати, ползвайте. Другото значи треперене ще ги търсят ли после парите, пък колектори, съдии, време и разноски, айде не.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мен ми е любопитно, айде в градовете, където се припокриват с Булсатком са спрели, ами останалите? Най-вече визирам черноморските курорти, където Булсатком не са активни, но Макс са имали хубаво покритие. Поне тези места, където са само те, не работят ли още?
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Жалко за макса.
Аз специално бях доволен , ползвах войсър и предплатен интернет.
Войсъра го забравих още ноември 2016. Интернета обаче уж на пълна скорост определени гига ама на мене ми продължи доста дълго ... явно бяха се отпуснали преди да зарежат всичко
Аз специално бях доволен , ползвах войсър и предплатен интернет.
Войсъра го забравих още ноември 2016. Интернета обаче уж на пълна скорост определени гига ама на мене ми продължи доста дълго ... явно бяха се отпуснали преди да зарежат всичко
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ми май не. Някакъв потребител тук сподели за някакви 2-3 клетки в София работещи, ама аз не съм ги засичал.