Роумингът в ЕС след 15.06
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Това е международен разговор и ще се таксува според съответната тарифа.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Защо мисля, че си редактира мнението и после двама след тебе чел недочел ама както и да е(beer)
Пп. Темата за роуминга я дъвчехме преди два месеца когато публикуваха регулацията така че нищо ново. Но колкото повече хора знаят е по добре.
Пп. Темата за роуминга я дъвчехме преди два месеца когато публикуваха регулацията така че нищо ново. Но колкото повече хора знаят е по добре.
-
- Регистриран: 29 ное 2014, 22:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Значи разговор с БГ карта от собствената ти мрежа към държава в ЕС го водят международен, а разговор с БГ карта регистрирана в друга ЕС мрежа и проведен към трета ЕС страна не е и ти ползват националните минути!?
Чак не ми се вярва.
iWolff смея да твърдя, че съм доста добре запознат с географията!!!
Чак не ми се вярва.
iWolff смея да твърдя, че съм доста добре запознат с географията!!!
-
- Регистриран: 29 ное 2014, 22:21
Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Редакция, да но само добавих!
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
[Quote]а разговор с БГ карта регистрирана в друга ЕС мрежа и проведен към трета ЕС страна не е и ти ползват националните минути!?
Чак не ми се вярва.[/Quote]
И да не ти се вярва така е. Регулацията е само за роуминг. Националните цени не са предмет на регулация.
Чак не ми се вярва.[/Quote]
И да не ти се вярва така е. Регулацията е само за роуминг. Националните цени не са предмет на регулация.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Айде отначало:
1. Разговор от България, докато си в мрежата на БГ оператор, до КОЯТО И ДА Е друга страна по света = международен разговор. Плаща се.
2. Ако си в мрежата на друг оператор, от друга страна в ЕС и се обаждаш до номер в която и да е страна от ЕС = Евро роуминг. Може да не се плаща, ако в плана ти имаш минути към всички мрежи в България.
3. Ако си в мрежата на друг оператор, от друга страна в ЕС и се обаждаш до номер в която и да е страна ИЗВЪН ЕС = роуминг Е, но не евророуминг и си го плащаш, имаш-нямаш минути
Ако си от Русе и си в мрежата на Мтел и звъниш на чуждестранен номер, ще плащаш.
Ако си в Русе, но си се вързал към румънски оператор, все едно, че си в евророуминг и важи точка 2. и 3.
1. Разговор от България, докато си в мрежата на БГ оператор, до КОЯТО И ДА Е друга страна по света = международен разговор. Плаща се.
2. Ако си в мрежата на друг оператор, от друга страна в ЕС и се обаждаш до номер в която и да е страна от ЕС = Евро роуминг. Може да не се плаща, ако в плана ти имаш минути към всички мрежи в България.
3. Ако си в мрежата на друг оператор, от друга страна в ЕС и се обаждаш до номер в която и да е страна ИЗВЪН ЕС = роуминг Е, но не евророуминг и си го плащаш, имаш-нямаш минути
Ако си от Русе и си в мрежата на Мтел и звъниш на чуждестранен номер, ще плащаш.
Ако си в Русе, но си се вързал към румънски оператор, все едно, че си в евророуминг и важи точка 2. и 3.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
За операторите ЕС обявиха още една тесла:
https://technews.bg/article-99451.html#.WS1RSb8nT0U.facebook
https://technews.bg/article-99451.html#.WS1RSb8nT0U.facebook
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Ще има ли ограничение за престоя в ЕС?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
Що да е тесла?
Ако са умни, могат те да вземат парите за изграждането на тия мрежи.
Иначе като цяло това е тъпа идея, чист популизъм в действие, както и историята с роуминга, впрочем.
Ако са умни, могат те да вземат парите за изграждането на тия мрежи.
Иначе като цяло това е тъпа идея, чист популизъм в действие, както и историята с роуминга, впрочем.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: привилегии за пограничните райони
ЕС плаща за оборудването и инсталирането, а абонамента за интернет и поддръжката остава за общината. Струва ми се, че малко ще отделят пари от оскъдните си бюджети за такива разходи.