Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само за преподписване и само за определени номера.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел без проблем дават следния план при преподписване за 2г. договор:
Неограничени към всички мрежи вкл. и стационарните
12гб нет+2гб вайбър и 2гб Фейсбук за 18лв
Неограничени към всички мрежи вкл. и стационарните
12гб нет+2гб вайбър и 2гб Фейсбук за 18лв
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Договорът ми към Теленор изтича Септември. Koлко месеца преди това мога да преговарям или направо да се махна , и знаете ли какви са им плановете за преподписване
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Последно беше 4 месеца преди да ти изтече договора вече можеш да минаваш на по ниска програма,но за махане ще трябва да си чакаш почти до края.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Сигурно.На мен не ми дадоха,Само този от 34 на 27.А един малоумник от Хенди ми предлагаше за 34 лева и дата карта ,каза даваш ми 40 лева и ето ти таблет и тел филипс :)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От Хенди за 22лв. дават/даваха неогр. мин. и 9500МБ нет.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Като влезеш в четвъртия месец ти се отваря оферта за преподписване, но не може към по-нисък план, това става във втория месец преди края на договора, или поне така са ми обяснявали оператори, иначе за да прекратиш договора, трябва да е изтекъл.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел в магазин на Хенди, но 22лв. а, като се замислиш, че можеш да преподпишеш за 18лв. с 12гб+2гб вайбър+ 2гб фейс - този с 4лв. отгоре не са рентабилни. Поне да предлагаха и международни минути, иначе за прехвърляне от друг оператор към Мтел в Хенди, може и да дадат офертата за 22лв. Някок ако пробва - да сподели.