Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, за Мтел.
Виж Ванката какво ти е казал - взимаш за 10 лева една предплатена на твое име във Виваком и утре отиваш и я портваш към Мтел и си в джаза.
Виж Ванката какво ти е казал - взимаш за 10 лева една предплатена на твое име във Виваком и утре отиваш и я портваш към Мтел и си в джаза.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да ли като сам с прима ще ме огрее този план?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой минал ли е на този план и въобще съществува ли? Как се води по принцип?Защото и аз исках да се пренеса от Виваком на Мтел, но нищо подобно не предлагат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Би трябвало, но най-добре ще отговорят от Мтел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма скрити планове,чак към Коледа ще свалят цените на някой планове с 20-30%
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не думай...
Верно ли?!?!
А този план за 18 лева с 12+2+2 гиги интернет и неограничени минути към всички той открит ли е?
Верно ли?!?!
А този план за 18 лева с 12+2+2 гиги интернет и неограничени минути към всички той открит ли е?
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
"Мтел безкрай 2XL 2017 2г Задържане +25%" ми пише на договора като тарифен план
Неограничени разговори + 20 гиги нет + 100 минути към стационарни - 25.49 с ДДС са условията,които успях да си издействам чрез пазарене с отдел "Лоялни клиенти" при преподписване.За моите нужди ме устройва.
Неограничени разговори + 20 гиги нет + 100 минути към стационарни - 25.49 с ДДС са условията,които успях да си издействам чрез пазарене с отдел "Лоялни клиенти" при преподписване.За моите нужди ме устройва.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Щом е за лоялни клиенти сигурно не го дават за нови абонати.
Иначе- страхотна оферта! И на мен ми я бяха предложили. Но другата с неогр. мин. към мобилни и фиксирани + 12гб нет, 2гб вайбър и 2гб фейсбук ме устройваше идеално.
Към твоя план стационарните са само 100мин.
Иначе- страхотна оферта! И на мен ми я бяха предложили. Но другата с неогр. мин. към мобилни и фиксирани + 12гб нет, 2гб вайбър и 2гб фейсбук ме устройваше идеално.
Към твоя план стационарните са само 100мин.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има някакви планове за единици но като цяло към Коледа ги чакайте открити,сега кой се прецака прецака!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какво прецакване? 18 лв. за 12гб + соц. мрежи по 2гб и неограничени разговори или 25,49лв. за 20гб <- Какво повече? :D