Telenor проблем с мобилен интернет.
Telenor проблем с мобилен интернет.
Здравейте, някой да има проблем с мобилния интернет на Теленор в центъра на София??? Моя изчезна изведнъж, нито 3G, нито 4G, никакъв интернет. Като влезна в менюто на картата и дава грешки, не мога да се пробвам да си изпратя настройките. Операторите не вдигат. Мога само телефония да проведа!!!
Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
И аз имах проблем.По-скоро с 3g,на 4g прехвърляше макар и малко бавно.Сега мисля че работи нормално.Става въпрос за София център.
Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Проблема все още не е разрешен, успях да се свържа с оператор. Техническия отдел се бори с проблема и ще получа смс, когато е остранен....
Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Да да,поправям се-не работи.Странното, е че имам бисквитка на теленор и през нея работи безотказно.
Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
И при мен няма, нито 3Г, нито 4Г! Явно не е само София, поже аз съм на другия край на България (към морето) :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Стара Загора,няма 4G, на 3 нямаше нет,сега се появи,проблема е и тук.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Зависи как се ползва бисквитката - ако работи постоянно т.е. ползва вече изградена сесия не би се повиляла от проблем да речем с радиус сървъра, при който интернет няма да имаш само ако се опитваш да направиш нова сесия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Явно случая с нея е точно такъв.Защото компютура ползва нет от нея и работи безпроблемно.
А иначе и при звънене на оператор автоматичното меню съобщава за проблем с интернета
А иначе и при звънене на оператор автоматичното меню съобщава за проблем с интернета
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Тук отново изчезна ,дори и на 3G няма нет.