Telenor проблем с мобилен интернет.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
И аз си изкарах акъла какво става, рестартирах телефон, ресетвах настройки, даже си помислих да не е от чипа, защото е от по-старите с логото на Глобул, макар и 4G съвместим и звъннах на оператор, който ми каза, че имат проблеми, но уж вече били открили какво е и бил отстранен. След разговора пак изчезна и все още нямам - София център. Дано изпратят смс като дойде, защото на мен операторката не ми каза такова нещо. Странното е, че мъжа ми със същия телефон и на същия оператор имаше връзка по това време и не я изгуби дори за малко, дори и в момента има, а аз не, а би трябвало да сме на една клетка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Там обаче съобщават за временни затруднения с интернета през GPRS...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Не мога да се вържа към 4г. Вързвам се към 2 и 3г но няма нет. Край мен има хора с активно работещо 4г. След като се разкачих веднъж повече не мога да се закача
Варна - така че явно е национален
Варна - така че явно е национален
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Така е, навсякъде има проблеми. И аз преди малко се закачих за 4Г, работеше си, викам да пусна WiFi да видим дали пак ще се закачи после... Няма повече... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Аз нямам проблеми в София и в момента на закрито отчитам скорост на изтегляне 41,7 Mbps.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Както и друго споменаха, явно не са всички засегнати. Пробвали да изключиш и пак да влючиш данните, да видиш дали ще се закачиш отново за мрежата? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
За момента ми тръгна. Изключване и включване на данните и самолетния режим не помагат. Просто се върза към 4г и тръгна
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
При мен все още няма нет, дори и иконата до антената не изписва нищо, само сигнал и това е... говорим за района на бул. Ал. Стамболийски....
Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Цял ден съм в центъра и нямам проблем.
Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Проведох 1 разговор и пак не успя да се закачи към 4г