Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Dubspace » 12 юни 2017, 22:42

Тогава бях забравил цената. Последно е това, което казах днес. Съжалявам за объркването.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

jojobaba75
Регистриран: 12 юни 2017, 21:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от jojobaba75 » 12 юни 2017, 23:23

Имам домашен интернет и 2 карти на Мтел Безкрай 30 и им идва времето за преподписване. След като прегледах мненията Ви, се обадих на *88 като от там ми предложиха за 2-та ми номера първо Мтел без граници 2 XL с екстра нет+ на 32.49 лв. или в комбинация с домашен нет 27.39 лв. Казах им, че не ме устройва и отивам при конкуренцията. Оттам ме прехвърлиха на Лоялни Клиенти, които ме попитаха, какво ме устройва и им казах директно за 18 лв. плана, който препоръчвате тук. Казаха ОК - няма проблем за двата номера + домашен нет 50 мегабита за 9.99 лв. Попитах, дали мога да взема същия план и за трети номер, който да прехвърля от фирма на мен, отказаха с аргумента, че това е смяна на собственост. Дотук добре, попитах за Iphone 7 32 GB и ми предложиха 67.50 лв. месечна вноска, което отговаря на вноската на Мтел без граници с екстра нет+ М или Мтел без граници L. Демек общо 85.50 лв. на номер. Ако подпиша на Мтел без граници 2 XL с екстра нет+ в комбинация с домашен нет ще ми струва 84.38 лв. Горе долу изравнени нещата. Отивам днес в офис да подписвам, отварят ми офертата и изненада - промо офертата за 18 лв. включва неограничени разговори и 11 ГБ нет, а не 12+2+2?!?! Освен това ми казаха, че в момента имам опция да подпиша само на 18 левовия план или на Мтел без граници 2XL, защото ми били пуснали тези оферти?!?! Ако искам примерно на Мтел без граници XL,трябвало да влезна в последния месец на договора. Утре чакам обаждане от Лоялни клиенти да видим, защо има разминавания, но като цяло се излагат...

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 13 юни 2017, 00:30

Не е 11ГБ нет! Планът се води "Мтел Безкрай 30 Промо Декември + 11ГБ" То ест в Мтел Безкрай 30 и без това си ги има 1ГБ нет + 2ГБ вайбър + 2ГБ фейс и 11ГБ са добавка и се получава ето това:

jojobaba75
Регистриран: 12 юни 2017, 21:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от jojobaba75 » 13 юни 2017, 10:05

Благодаря за разяснението, девойката в магазина хич не беше наясно с това. А и моя Безкрай 30 е с 3 ГБ + 2 + 2 и не можах да навържа нещата. А имате ли идея този достъп до Mtel Now, който е включен в Мтел Без граници с Екста Нет + дали може да се гледа и на други устройства. Всмисъл, ако прехвърля картата от фирма на такъв план, мога ли да имам достъп до Mtel Now и на другите 2 номера, които да ги направя на "Мтел Безкрай 30 Промо Декември + 11ГБ" и на таблет?

ronnie
Регистриран: 09 юли 2004, 23:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ronnie » 13 юни 2017, 11:29

Ето така трябва да изглежда договора "на живо". :)

balkankars
Регистриран: 06 юни 2017, 13:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от balkankars » 15 юни 2017, 10:25

Да ти кажа честно,в магазин не стъпвам,защото там си пеят песни,които първо,че са неизгодни,второ ако ги попиташ за индивидуална оферта,отговарят,че не знаят,не могат и т.н.Всичко си оформям и уточнявам по телефона с кол центъра,подписвам договора в офис на куриера на спокойствие-да си го прочета и прегледам.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от hddsoft » 15 юни 2017, 12:24

И аз предпочитам да ми пращат договора и устройствата по куриер! А и по този начин имаш 14 дена срок за удовлетвореност и право да прекратиш и върнеш устройството. Но досега не ми се е налагало. Винаги съм оставал доволен!

Griver
Регистриран: 09 апр 2015, 18:27

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Griver » 15 юни 2017, 17:50

Някой да знае за някакви нови предложения от операторите по случай днешният ден? Вече ми е наложително да подпиша договор и се чудя коя е най-добрата оферта за нов абонат, евентуално за прехвърляне? Спомням си миналата година някъде по това време (лятото) как виваком бяха пуснали интересни планове от сорта на 20 и няколко лева неограничени + 8 ГБ или нещо такова.. Тази година май няма такива неща :(

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Динко Господинов » 15 юни 2017, 17:56

Както бях писал имам свободна карта на Виваком с такса 18лева, 9Гб интернет.Плащана редовно.Минали са 8 месеца от 24.Готов съм да я прехвърля.Номера е хубав

Отговори