Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Приключихме с 2-та терабайта!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Сега който е свикнал минава на Smat U. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
и аз потвърждавам, 2ТБ ги няма вече... :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Уж бях до 22-ри юни... накрая до 14-ти се оказаха 2TB.
Сега пак имам 12 000 MB по план до 22-ри (тогава ме зануляват).
Сега пак имам 12 000 MB по план до 22-ри (тогава ме зануляват).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
То тва не е критерий. На мен ми пишеше, че е до края на юни. ;) Изпълнили са си задачата, сега ти дават пълен пакет който ти е по плана.
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ето и при мен след засичането вече ги няма
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Сърдете се на ЕС, Виваком бълха ги ухапала с тея терабайтчета ;) Спират ви ги, за да няма недоразумения в роуминга и да не решите да си ги ползвате там :D
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
интересното е, че сутринта бяха изчезнали и при мен, сега пак са налични. Явно системата им не е наред
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Айдее и при мен дойдоха отново!:D
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
И при мен бяха изчезнали и на двете ми карти, сега пак се появиха . СТрахотно !(yes)