Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от Мilen » 16 юни 2017, 20:27

Засипете КРС със жалби! Това е начина да се борите с тези измамници Мтел!

Johnniie
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от Johnniie » 16 юни 2017, 20:59

И да засипете КРС с жалби нищо няма да се промени. Оператора има право да определи към кои абонаментни планове да се предлага и услугата роуминг.

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от sabin_zaimov » 16 юни 2017, 21:58

Не е точно така, ако това беше вярно другите два опратора можеше да решат, че само плановете им то 70+ лв може да ползват роуминг. В регулацията много ясно се казва, че потребителя не трябва да прави нищо а оператора трябва директно да адаптира плана по новите правила (до вчера предлагаха роуминг). За пореден път Мтел лази по нервите на свойте клиенти. И шмекериите да извади нета в доп. пакет за да имаш мин. количество МБ когато пътуваш въобще не допринасят за доброто име на оператора. Явно "чугунените глави" няма да направят това за което са ги наели.

LAODSE
Регистриран: 10 ное 2012, 16:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от LAODSE » 16 юни 2017, 22:13

По принцип роуминга е услуга която не са задължени да предлагат с всички планове.Не съм им чел общите условия но съм сигурен,че адвокатите им са изпипали нещата.Аз лично направих следното:проучих условията и при трите оператора за фирми,при частните лица е ясно че ще е дърво,или някакъв скрит план дето ще се предлага от ден до пладне.Та трите карти дето ги плащам ги прехвърлих на фирма в мтел (другата оферта беше вива но там се появиха други проблеми).За 15кинта (18 с ддс) 8гиги + неограничени разговори на всякъде.Мен лично ме устройва идеално,имам си роуминг плащам почти колкото на Боб и тн.Направи ми впечатление че мтел режат скоростите за частни лица (може и само за боб да е) С едно и също устройство SGS7 на едно и също място в офиса им с картата на Боб 20мб слагам мтелската и...53 :-/ Гадините са пълни с номерца...За частни лица искат депозит за да пуснат роуминг,за фирма не платих и стотинка,нищо и за картите.Взех и някакъв Хуауей P9 lite за един приятел на доста прилична цена...Та съвета ми е огледайте се за някой познат или приятел с фирма,прехвърлете си картите на нея и така.За Вива ми офертираха 14 кинта с ддс на месец 12 гиги и неограничени разговори.Трябваше да чакам обаче месец и половина а на мен ми трябва роуминг сега. Та така...

asar
Регистриран: 24 мар 2007, 20:34

Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от asar » 17 юни 2017, 06:42

Посред нощ (03:03 ч.) ме събуди SMS с текст, че успешно съм си деактивирал роуминга и с благодарност, че съм с боб.
Не аз съм изявявал такова ... желание, а наглостта с благодарността е култова.
Освен това глаголното време на второто изречение е сбъркано. Написали са „Благодарим ви, че сте с боб“. По-правилно е „Благодарим Ви, че БЯХТЕ с боб".
Какво ли да кажа и за неуважението към тези, които им осигуряват приходите - „ви“ е написано с малка буква. Явно са прави - не сме за уважение, щом като сме им абонати.

cosera
Регистриран: 13 сеп 2006, 10:09

Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от cosera » 17 юни 2017, 06:57

Същото получих и аз.Копелета.(angry)(no)

Mr_Atkinson
Регистриран: 27 юли 2015, 16:52

Мнение от Mr_Atkinson » 17 юни 2017, 06:58

Много са вежливи, и с чувство за хумор.

zzoviraxx
Регистриран: 08 май 2010, 23:05

Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от zzoviraxx » 17 юни 2017, 08:11

Дейба, педалите, я кажете алтернативна тарифа с подобни параметри(1000 мин и 6гб) + роуминг, да не се ровя половин ден по сайтове :)

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 17 юни 2017, 08:18

Преди няколко дни направих опит да активирам роуминг на бобските си карти в офис на Мтел, където въртяха сукаха и ми обясняваха, че едимствения вариант е да премина на новия им план. Накрая им казах, че наистина ще сменя плановете на картите, но към друг оператор и служетелката възторжено каза: Да - към Мтел. Направо са уникално чугунени глави. Сега ми остана варианта да разгледам условията на другите оператори и да реша четирите бобски карти в семейството към Теленор или към Вива да ги прехвърля.

Cocolino_pz
Регистриран: 28 апр 2017, 07:48

Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече

Мнение от Cocolino_pz » 17 юни 2017, 08:59

То хубаво ще ги прехвърлиш, но плановете са ужасни.

Отговори