Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, в комбинация 15.99, иначе 19.99. Предполагам че може и на 15.99 лв да ти го дадат, ако пренесеш няколко карти. Но дори и на 19.99 лв., това е пак е алтернатива за боб абонатите, с които мтел се гаврят отвсякъде!! Иначе важи и за нови активации!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]
bachev31
Дата: 17.06.2017 17:25
Все умуваш ти [/Quote]
За разлика от теб на другите им се отдава да мислят... (woo)
bachev31
Дата: 17.06.2017 17:25
Все умуваш ти [/Quote]
За разлика от теб на другите им се отдава да мислят... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 12 юни 2017, 21:26
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Успешно си преподписах 2-те карти на промо плана мтел безкрай 30 с 12+2+2 гиги и неограничени разговори, за 18 лв., плюс 3-тата, която прехвърлих от фирма. Мерси, че ме открехнахте за скритите оферти от кол центъра и всичко добро!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, минутите са 5000 и нета 2500мб. За 16 лева. Препозписва. Обадиха и се и е питаха дали иска! Виваком!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой взел ли е плана Левски за 15.99 без комбо?
-
- Регистриран: 15 сеп 2006, 14:53
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Говорих с оператор на *88. Обесних, че съм в период на преподписване и съм получил оферти от други оператори и казах какво искам. Поисках този план който дискутирате тук - неограничени към всички и 12+2+2 гб интернет и го получих за 18лв на месец с 2 годишен договор. По принцип имам домашен интернет и телевизия към сегашния ми тарифен план и им казах, да си останат и те (най-евтините пакети). В крайна сметка сега плащам по 32лв на месец за Телефон - 600минути към всички и 2гб интернет, 60 канала цифрова и 30мегабита оптичен интернет. С новия план всичко ми излиза 35лв което ме устройва. УСПЕХ !
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Потвърждавам и аз вчера преподписах на неограничени към всички и 12+2+2 гб интернет и го получих за 18лв, като ми дадоха възможност и да взема телефон с текущата им остъпка отговаряща за Мтел без граници L. Споменаха, че този план ще се предлага до 26.06.2017. Обадих се на *88 от там записаха, че мога да се възползвам от плана и другото свърших в магазин.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На една приятелка прехвърлихме номер от Теленор към Вивата с този план за фенове на "Левски". За 15.99 се наложи да го комбинираме с домашния телефон. Нея това я устройва. Иначе стандартната такса 19.99 лв.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Те всичките оператори разправят, че до еди коя си дата, но всъщност този план за 18 - те лв го дават от доста отдавна. Явно се харесва и много хора го искат. Като се замисли човек, едва ли много хора минават над 1000 и нещо минути на месец. А за нета - време е да му вдигнат количеството.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виваком обаче не дават нищо за пренос. Само това, което е в списанието. 3-4 магазина е така.
Edit: В един от магазините ми предложиха за 20 лв. неограничени мин. и 5ГБ интернет.
Edit: В един от магазините ми предложиха за 20 лв. неограничени мин. и 5ГБ интернет.