предплатени карти и роуминг
предплатени карти и роуминг
всички говорят за абонаментни планове
но какво се случва с предплатените???
но какво се случва с предплатените???
Re: предплатени карти и роуминг
Същото.
Re: Re: предплатени карти и роуминг
сигурен ли си че е същото
защото не е баш същото
защото не е баш същото
Re: Re: Re: предплатени карти и роуминг
Естествено, че няма да е същото. Предплатените планове са в пъти по-осакатени от абонаментните (което е нормално) и няма как да важат същите условия. За мен лично е несериозно да пътуваш извън страната с предплатена карта.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: предплатени карти и роуминг
Точно пък за роуминг са перфектни,няма как да се натрупат сметки.
Re: Re: Re: Re: Re: предплатени карти и роуминг
В момента сметка в роуминг можеш да натрупаш единствено ако превишиш предоставения ти интернет, който никак не е малко (при нормална такса около 20 лв. на месец е между 3000 и 4500 MB). А с предплатената карта при изчерпан лимит, ходи се оправяй, нито минути, нито интернет. А се случва всичко по пътищата, не е разумно да нямаш нормална връзка тръгнеш ли на път.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Предплатена карта може би е вариант за абонатите на БОБ, които не желаят да сменят тарифния си план.
Принципът за предплатени и на договор е един и същ.
А ако говорите за това как го "усещат" потребителите, пак е същото: ако позлваш предплатена карта, не можеш да очакваш всички екстри, които ти дава договора.
Няма. Безплатен. Обяд.
А ако говорите за това как го "усещат" потребителите, пак е същото: ако позлваш предплатена карта, не можеш да очакваш всички екстри, които ти дава договора.
Няма. Безплатен. Обяд.
Re: Re: Re: Re: Re: предплатени карти и роуминг
Ами само теленор предплатени и някои стари на мтел и стари на вива работят в роуминг.
Интересно дали в тези на теленор има минути за роуминг и мегабайти, защото там си ги зареждаш по желание. Според мен по-скоро някакви евроцентове струва.
Интересно дали в тези на теленор има минути за роуминг и мегабайти, защото там си ги зареждаш по желание. Според мен по-скоро някакви евроцентове струва.
-
- Регистриран: 28 апр 2017, 07:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: предплатени карти и роуминг
Кои предплатени на Теленор имат роуминг?