Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
К'ва Австрия, шефът е мексиканец вече.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Е да де то и другите двама играча на пазара не са благотворителни дружества но не правят опит да заобиколят Европеиският регламент, на Мтел все нещо им куца. Да си припомним през 2006 се заговори за преносимост на номерата на Вивател и Глобул им трябваше един два месеца да си настроят системите а Мтел все не бяха готови та през 2008 трябваше регулатора да ги заплаши с дневни глоби та да се размърдат. Автоматичното подновяване на договорите Виваком и Глобул бяха ок със закона само Мтел шмекеруваха на дребно със стари нови договори - глупости на търкалета, КРС излезе с тълкувателно решение и те пак не го приложиха. Имам един колега който си прехвърли номера след приемането на закона за обесилване на автоматичното подновяване на договорите, начислиха му неустойки и даже след време му пратиха призовка за образувано изпълнително дело. Когато трябваше да се гледаше по същество никой от Мтел не благоволи да се яви и естествено загубиха, ама нали ти губят времето.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Току що говорих с тези от мтел този план може и да го има но е само за тези които преподписват за нови абонати няма нищо.
-
- Регистриран: 20 дек 2010, 16:46
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Току що и аз говорих с Ментел. Казаха ми, че несъществува такъв план. Само тези, които са на сайта. Явно попаднах на някоя незапозната.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди 2 дни подписах на този план,но се дърпаха 20 мин. и твърдяха,че го няма и хоп и се появи :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Снощи пак им звънях. Първите 20 мин. разговора беше "няма такъв план", "ама кой ви каза", "от къде имате тази информация", след което ме свързаха с отдел "Персонални оферти". Там пак 20 мин. същите въпроси. "ама от къде","ама кой" и т.н. Накрая ми казаха, че до 48 часа ще се свържат с мен от "Персонални оферти". Сега чакам и ще видим какво ще измъдрят.
ПП. Току що ми се обадиха. Срещу такса 18 лв. могат дадат най-много 6 GB
ПП. Току що ми се обадиха. Срещу такса 18 лв. могат дадат най-много 6 GB
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой от форума ако има добра воля, да ти прати на ЛС номера си и да им го кажеш, за да не се правят на луди, че няма такъв план.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Жена ми (понеже ставаше въпрос за нейния договор) се е съгласила на 6GB и неограничени за 18 лв. Утре ще вземем договора и ми е интересно за роуминга как са нещата. Дали са екстра тези 6GB или са към плана. Ако са към плана ще е добре. Ще има 2 GB нет в роуминг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
както писах и при мен се правиха на ощипани, но в крайна сметка клекнаха на 18лв+12гб+2+2. другият план, който ми предложиха 33лв+30гб ама ми се видя много и се съгласих на 25лв+12гб+24месеца free Мтел-ноу, от които 24 лв ми е таксата, а 1 лев мобилните данни (340мб в роуминг :) ). за 18 левовия план данните в чужденеция са 3440Мб.
поздрави!!!
поздрави!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз от ваучер искам да премина към тоя план, имам ли някакви минимални шансове?