Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

celitel
Регистриран: 19 апр 2017, 14:34

Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от celitel » 24 юни 2017, 12:56

Не съм убеден за последното...

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 24 юни 2017, 13:03

Хахаха, пишман "бизнесмена" пак е забравил да си пие хапчетата или е сменил "дилъра"... :D:D:D

Ако беше писал в дата.бг, може би евентуално щеше да ти мине "троленето" (само каква неждна дума използвам за поредната ти изцепка). (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

sabinko@
Регистриран: 04 мар 2017, 09:11

Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от sabinko@ » 24 юни 2017, 13:31

Пич (пишман трол) ти май си от редовните тролове тук, заяждаш се с всеки написал нещо с произволна тематика. Плачеш за бан драги.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от PoceH_BS » 24 юни 2017, 13:34

Не се ли усещаш колко си жалък да пишеш глупави теми в този Форум на които никой от отдавна пишещите тук (дори и Епъл фена) няма да ти повярва?
Имаш си 123 / 121 да си решиш проблема (ама на 99% вярвам, че няма такъв). Ако не успееш пиши ми една бележка и ще ти съдействам.

sabinko@

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от sabinko@ » 24 юни 2017, 13:39

Можеш да ми съдействаш, ти не се слушаш май или пишеш на хаос. Има проблем с билинга, кал смяташ да го решиш ? Много си си повярвал друже, всеки месец проблемът с текущата сметка избива на ралична карта.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от PoceH_BS » 24 юни 2017, 13:49

PIC or DIDN'T happen!

Всеки може да си пише глупости колкото си поиска! Без доказателства са само това - ГЛУПОСТИ. Сети се какво мислят останалите за написалия тези глупости.

sabinko@

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от sabinko@ » 24 юни 2017, 14:12

Дал съм доказателства в темата ама ти май само пишеш, не четеш и не следиш темата,важното е да мажеш.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от PoceH_BS » 24 юни 2017, 14:17

[Quote] имам 11 карти на Smart U, с едните 5 имам проблеми със сметката (всеки месец на различна карта) , на другите имам качени по два пъти всички пакети. Вижте снимката която съм прикачил. [/Quote]

Ама ти продължаваш да ТРОЛИШ най БЕЗЦЕРЕМОНО! ТИ ТРОЛ ли си или ДА?!
1. Няма как да имаш 2 месечни сметки, ти ако си ИДИОТ, ние не сме и знаем от кога е Smart U.
2. Покажи всички договори на всички карти и съсщо така 2-те НАДПИСАНИ месечни сметки. Баси и тъпоглавия ИДИОТ. (no)

.__.
Регистриран: 24 юни 2017, 11:50

Мнение от .__. » 24 юни 2017, 14:40

[Quote]Ето виж снимката и ако можеш опровергай написаното от мен.[/Quote]
И какво да видя бе, смешник недорасъл? Първо- нищо не се вижда от самата снимка, форума огр. размера. Второ- след много взиране се забелязва някакво потребление което си маркирал, но НЕ и за какво е начислено.
Получил си фактура на мейл, нали- отваряш я, правиш няколко скрийншота да видим за какво точно е начислено потреблението, изтриваш си името и тел. номер от шотовете, качваш ги някъде и даваш линк към картинките. Работа за 45 секунди, максимум 2 минути ако компютъра ти е толкова дърт колкото ти си прост- като си готов се обади да коментирам положението...

ПС: Росене, МОЖЕ да има 2 фактури- първата излиза в рамките на няколко дни на най-близката дата на засичане (1, 8, 15 или 22 число) и месец по-късно си му излиза нормалната фактура...

sabinko@

Re: Re: Re: Re: Виваком надписват сметки при плановете Смарт U

Мнение от sabinko@ » 24 юни 2017, 15:15

Смешник си ти, предполагам си недорасъл както си написал, снимките които съм качил съвсем ясно се виждат, билинг датата ми е 22-ри и това е втора фактура на въпросния план. Сигурно отричате и това че имам качени по два пъти пакетите за Smart U ?
Забравих да отбележа че тук за бтк-а се пише добро или нищо.
Явно сте платени тролове на бтк-а и няма смисъл да ви убеждавам в истината,същите сте като служителите на бтк-а.
Иди си сключи договор и пак ще говорим.
Ето ти снимки (първата е от служебната система на бтк-а).

Отговори