Здравейте,
Трябва ми дата карта, независимо от оператора, за един месец. Какви оферти са изгодни за тоя период?
Карта за интернет за 30 дена?
Re: Карта за интернет за 30 дена?
Bulsatcom - 1.80 до отчетния период(няколко дни) - след това 9 лв за 30 дни. - официално вкл. 20 гб на 25 мбит, неофициално 300 гб на колкото си хванеш м/у 1 и 40 мбит - слабо покритие - в много квартали и градове е мъка или няма, на места е супер, само 4g. Без роуминг.
Виваком браво - 6 лв за 4 гб + 300 мин във виваком за 20 дни. Само 3g, но покритие навсякъде.Без роуминг.
Виваком браво - 6 лв за 4 гб + 300 мин във виваком за 20 дни. Само 3g, но покритие навсякъде.Без роуминг.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/easy-traffic
Това на виваком ми се струва удачно за теб. 5000 мб за 20 дни... предплатен пакет...
Това на виваком ми се струва удачно за теб. 5000 мб за 20 дни... предплатен пакет...
Само имай предвид , че предплатените карти на Виваком нямат достъп до 4G мрежата.
Re: Re: Карта за интернет за 30 дена?
Те виваком за много неща са последни - предплатени с включени минути, предплатени с включени минути към всички, 4g въобще, сега са последните без lte на предплатените.
Н
Н