Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Най ниската цена на план в Мтел е без гранци XS за 8.99 лв ,стандартна цена без промоций. Включва само 100 мин към всички и мобилни и фиксирани. Планът го няма на сайта в магазина за поръчка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма никакъв проблем. Щом сте абонат на Мтел, звъните направо на *88 и им казвате, че искате тази оферта. Бих ви дал номер, но не е мой и няма как. Факт е, обаче, че точно по този начин без проблеми и без да знам чужд номер и стана.(yes) Успех!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само ми обясняват че нямало такъв план за 18 лв, ама как ,ама от къде знаете и т.н.
Грантирам че няма да злоупотребвам и ми трябва само цифрите на номера пред Мтел за доказателство че има такъв план, дори и име не ми трябва. Моля заради запазване на конфедициалност инфото да бъде на Лично Съобщение.
Грантирам че няма да злоупотребвам и ми трябва само цифрите на номера пред Мтел за доказателство че има такъв план, дори и име не ми трябва. Моля заради запазване на конфедициалност инфото да бъде на Лично Съобщение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой ако може и на мен да прати, защото другият вариант е с 10 лв. повече за 12 гиги. Ако човекът е от Пловдив, чще почерпя!
-
- Регистриран: 12 юни 2017, 21:26
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Кажете им, че знаете от форума тук. Мен като ме питаха им казах, че на маса са ми казали за тази оферта и незнам номера на човека. Bambam, пратих ти моя номер, за всеки случай...
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор са с най-умрелите оферти в момента... Понеже ми изтича договора, минах през тях и скритите планове, които ми предложиха бяха за 18лв - 2000 мин и 2000 МБ. и за 22 лв неограничени минути и 3000 МБ... Смешна история, особено че до преди няколко месеца предлагаха 8 ГБ за 25лв на сайта си.
Поискай операторката да те свърже с лице от "Лоялни клиенти" - и на мен ми искаха номер, но прочетох единствено данните от снимка, която е постната в мненията и ги убедих, че има такъв план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет, на съпругата ми и изтича договора при оранжевите. Нещо скрито покрито там или за справка - страницата им? :)
Благодаря, че помогнахте на мен и специално на Ванката като търсих най-добрата оферта!
Благодаря, че помогнахте на мен и специално на Ванката като търсих най-добрата оферта!