Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

kafez
Регистриран: 25 май 2016, 23:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от kafez » 03 юли 2017, 23:59

И при мен се случи същото. Прибирах се от Испания с кола и всичко беше наред, но след няколко дни получих сметка от 1.22 за данни в Сърбия (мобилните данни бяха изключени много преди Сърбия). След запитване как са се появили ми отговориха, че всичко е вярно. Веднага след това ми спряха въпросните 2000000 мб

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Вито » 04 юли 2017, 00:21

При мен обаче ясно се вижда във фактурата, че данните са от румънски оператор и ще трябва да връщат пари. :D Нямам зор за 2ТБ, а за това да не бъда лъган! В началото на новия договор пак имах неправилно калкулирана отстъпка. След 3 месеца питах що плащам повече, и ми се извиниха, че имало грешка в отстъпката. На другата ми карта със същия план всичко беше наред. Октомври пък искаха да плащам за вече платени дневни пакети в роуминг. Всичко тва си се виждаше във фактурите и разбира се при всички мои възражения са връщали парите които съм надплатил.

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от centur » 04 юли 2017, 00:30

При мен все още са тук:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

kafez
Регистриран: 25 май 2016, 23:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от kafez » 04 юли 2017, 00:33

При теб е още по-нагло. И аз не съм за тъпите 1.22 или 2тб Исках да знам защо??? Явно трябва да си по-нисък от тревата и да плащаш без въпроси. М/у другото същото се случи на хората, които пътуваха с мен (те са към Теленор) и тях ги убеждаваха, че имат роуминг най-вероятно от Македония. Те не са били от години там и дори самолета не е прелитал над тази държава.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от tzincbg » 04 юли 2017, 06:35

После съм бил едва ли не мизерник, че карам на VOIP и предплатени.
Ами не, не ми излиза по-скъпо. Като ми вземат повече от описаната цена или от парите вместо от заредения пакет минути/мегабайти им се обаждам веднага да им се скарам и после поне няколко месеца няма "грешки".

TRACKER
Регистриран: 11 апр 2006, 17:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от TRACKER » 04 юли 2017, 09:14

Колеги, и при мен изчезнаха 2та терабайта, но от картата която ползвам на телефона.
Интернетската на село си ги има още.
Интересното е, че тези 2ТБ се появиха на телефонската карта на 15/06 и ... след 2 седмици изчезнаха :)
Само да спомена, не въртя много трафик (4-5ГБ/месец макс.) но от време на време пусках speedtest и редовно си плащам сметките (без закъснения).

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Ванката » 04 юли 2017, 09:28

Познавам още двама които са с двата терабайта. Не са ги загубили, но точат яко. Явно ги взимат от хората, които не ползват толкова много.
Samsung GALAXY S22 Ultra

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от sabin_zaimov » 04 юли 2017, 09:45

Соред мен като цяло 2 терабайта са от бъг в системата от работата на някой некадърен програмист или целенасочен "съботаж" от недоволен напускащ служител (от няколко месеца ги има много).Виждате, че няма никаква логика и хората които са ги получили. Хора с високи тарифи, ниски тарифи, безплатни карти от даскала и т.н. и нямаше поне едно прес съобщение да се похвалят с промоцията. Аз лично съм разговарял в приятелски разговори със служители на компанията и всичките вдигат рамена. Дори на техните служителски карти някой имат други не. Може би от скоро са се разтърсили кой ползва бонуса и поетапно го спират. Явно не знаят алгоритъма на получилите и ги гледат поединиячно и който хванат. Сигурно са натоварили обслужване на клиенти да го гледа и най - лесно се "хващат" такива които са им звънят за нещо.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Ванката » 04 юли 2017, 09:57

Ти четеш ли темата въобще? Човек в телекома имам и аз. Няма никакъв "бъг" и тия консултанти по магазините не са оторизирани, да знаят и да обясняват за бонуса. Само хора които са на по-отговорни позиции и такива, които работят по билинга могат да Ви дадат инфо за тоя бонус. Спокойно, колкото и да го оставят не променя факта, че никой друг оператор не прави такива подаръци. Да не забравяме 100-те гиги за преподписващи преди година, да не забравяме 4-те гиги за пускането на 4G мрежата (за сравнение с Теленор които дадоха 500МБ).:D Много ги е яд някои хора тук, но какво да се прави - такъв е живота.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

lubomanev
Регистриран: 29 сеп 2005, 10:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от lubomanev » 04 юли 2017, 10:07

аз като притежател на карта от Даскал-а и отделно носител на промоцията от 2ТБ оня ден ми се обади една дама от Виваком да попита дали искам да сключа договор за Даскалската карта. Попитах директно ако сключа дали тези 2ТБ ще останат, тя каза не. 2ТБ са дадени на случаен принцип с цел тестване на мрежата, щели да важат до края на месеца. Поне така ми обясниха.

Отговори