Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

bambam2k
Регистриран: 10 мар 2015, 17:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 05 юли 2017, 18:29

Има напрeдък Мтел, вече почнаха да ми обясняват, че все пак имало такъв план за 18 лв, ама сега ново двайсе - той бил само до началото на юни.

Моля Някой да сподели номер по скоро дето е подписал на Безкрай30 за 18 лв, нещо от края на месеца или началото на юли?

Грантирам че няма да злоупотребвам и ми трябва само цифрите на номера пред Мтел за доказателство че има такъв план, дори и име не ми трябва. Моля заради запазване на конфедициалност инфото да бъде на Лично Съобщение.

Pavkata78
Регистриран: 05 юли 2017, 19:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Pavkata78 » 05 юли 2017, 20:04

Днес на съпругата мтел отказаха този план, бил изтекъл ( мисля, че не е точно така ) и предложиха 6 гига с неограничени минути за 22.30. Сега мисли, но според мен не е оферта.

GruT
Регистриран: 07 май 2017, 09:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от GruT » 05 юли 2017, 20:26

Тва с комбинация с др услуга нали? да не стане объркване що то днеска и на мен ми предлагаха такъв план но без друга услуга е 26,50 или нещо такова!!!

GruT
Регистриран: 07 май 2017, 09:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от GruT » 05 юли 2017, 20:32

Вероятно щото аз съм с прима, пък вие с абонамент!! общо взето пълно дърво са плановете на всички...

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от sabin_zaimov » 05 юли 2017, 20:36

Ще има да чакаш, той чака оферта до 5 лв и всичко да е по много, ако може и международни, а и да не забравя да е без договор.:D

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от treyyy » 05 юли 2017, 21:45

Операторите си мислят: Идва лято, отпуски, екскурзии в чужбина - клиентите абдали няма да се стърпят и ще купят това което сме им изнесли на тезгяха. Да перифразираме един бивш министър-председател: За бога братя, не подписвайте!

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 05 юли 2017, 21:48

Тоз юнак от година пише тук небивалици и прогнози за това кога ще има нещо ново при тоя или при оня, но до тук и едно попадение няма.

Не, че е важно, ама отбелязвам.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

bambam2k
Регистриран: 10 мар 2015, 17:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bambam2k » 05 юли 2017, 22:10

Човека дава надежда и тва е полезно.
Бялата лястовица - Бачев

terry
лошото че идва момент дето няма отлагане и трябва да попишеш или да бягаш на предплатена и да чакаш

Отговори