Колко струват 4 гига?
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Колко струват 4 гига?
Колко струва пакетът 4 гигабайта интернет за тарифни планове, купени до 02.09.2016?
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Колко струват 4 гига?
3,90 ама е за клиенти от първата партида боб.
С една се карах по телефона 15 минути точно с твоя въпрос. Тя самата каза - в момента този пакет не се предлага и затова в сайта няма инфо за него. Действително, аз не успях да го активирам през bob.bg. Става само с СМС до 1221 - A4000MB, деактивиране D4000MB . Тая кобра по телефона не беше много отзивчива, но май още важи промо цената за първите три месеца - един или два лева, забравих.
Re: Re: Колко струват 4 гига?
След това става 7,80лв.
Re: Re: Re: Колко струват 4 гига?
Това сигурно ли е, че е 7.80? Аз си го активирах с смс преди 2 месеца и все още ми начислява 98ст. Ако наистина става 7.80 след 3 месеца, ще се сменя боба, много взеха да преебават клиентите си - първо с роуминга, после и това.
Re: Re: Re: Re: Колко струват 4 гига?
Писах мейл по този въпрос - цени,условия,срокове....Ето отговора :
Здравейте,
Благодарим, че се свързахте с нас!
За съжаление от наша страна не е възможно да извършим проверка по поставения от Вас въпрос. Справка за конкретен номер бихте могли да направите, като се свържете с колега на номер 123 (0.18 лв. с ДДС на обаждане) или като посетите магазин на Мтел.
С уважение,
Екипът на BoB
Нямам думи! Пуснах питането през My Bob,където на кпрактика имат цялата информация ,която ги интересува,а преди това в магазин на Мтел казаха,че не знаят....
Здравейте,
Благодарим, че се свързахте с нас!
За съжаление от наша страна не е възможно да извършим проверка по поставения от Вас въпрос. Справка за конкретен номер бихте могли да направите, като се свържете с колега на номер 123 (0.18 лв. с ДДС на обаждане) или като посетите магазин на Мтел.
С уважение,
Екипът на BoB
Нямам думи! Пуснах питането през My Bob,където на кпрактика имат цялата информация ,която ги интересува,а преди това в магазин на Мтел казаха,че не знаят....
Re: Re: Re: Re: Re: Колко струват 4 гига?
7,80 ми казаха преди седмица в магазин на Мтел за след трите месеца
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко струват 4 гига?
Луди. Значи тоя слим боб който имам с 4-те ГБ за под 7 лв. на месец няма да го закрия никога. (whistle)
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Голям майтап сте всички, а тези от мтел които понятие си нямат от това какво предлагат още по-голям майтап.
Аз имам боб от първата партида още като излязоха.
За роуминг тогава платих 100 депозит защото нямах три излезли фактури.
Миналото лято си пуснах от тези 4 ГБ за 3,90 и де факто това плащам на месец.
Роуминга си работи !!! Друг е въпроса колко бързо заминават тези гиги. Ползвам ги само за фейстайм - днес е 12 юли и имам останали 2 гига.
Операторите в България явно таксуват за мб, а не за кб.
Аз имам боб от първата партида още като излязоха.
За роуминг тогава платих 100 депозит защото нямах три излезли фактури.
Миналото лято си пуснах от тези 4 ГБ за 3,90 и де факто това плащам на месец.
Роуминга си работи !!! Друг е въпроса колко бързо заминават тези гиги. Ползвам ги само за фейстайм - днес е 12 юли и имам останали 2 гига.
Операторите в България явно таксуват за мб, а не за кб.