Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 01 фев 2012, 18:45
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Изчакай септември.
А за телефон е абсолютно излишно да го вземаш от оператор, освен ако не държиш на гаранцията.
Например Xiaomi Mi6 (около 800лв) е много по-добро от Самсуняк S8. Или Xiaomi Mi5s (около 450лв).
Разбира се това си е субективно мнение.
А за телефон е абсолютно излишно да го вземаш от оператор, освен ако не държиш на гаранцията.
Например Xiaomi Mi6 (около 800лв) е много по-добро от Самсуняк S8. Или Xiaomi Mi5s (около 450лв).
Разбира се това си е субективно мнение.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Определено е доста субективно - и аз уважавам Xiaomi, но точно този такъв модел бе жак за слушалки не бих взел.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Най-добре се опитай да се спазариш с тях за нещо, иначе се оглеждай за оферти другаде. Не е задължително да взимаш телефона от тях. Виж как ти е по-изгодно и по-удобно за плащане.
Не знам за другите оператори, но от Виваком можеш да си вземеш и застраховка - VIVACare Phone - при подписване на нов договор с мобилен телефон.
Застраховка можеш да вземеш и при покупка на нов телефон от Хенди - Handy Guard.
И двете са само за 12 м. обаче. Не съм виждал други възможности за самостоятелна застраховка на телефон. Нека някой друг спомене.
Не знам за другите оператори, но от Виваком можеш да си вземеш и застраховка - VIVACare Phone - при подписване на нов договор с мобилен телефон.
Застраховка можеш да вземеш и при покупка на нов телефон от Хенди - Handy Guard.
И двете са само за 12 м. обаче. Не съм виждал други възможности за самостоятелна застраховка на телефон. Нека някой друг спомене.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой може ли да ми разясни плана на Виваком за фенове на Левски. Каква е разликата между:
- Неограничени минути към всички национални мрежи
- Безплатни разговори в затворена група "Левски 1914"
Това на практика не е ли едно и също?
- Неограничени минути към всички национални мрежи
- Безплатни разговори в затворена група "Левски 1914"
Това на практика не е ли едно и също?
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма никъква логика ама карай, плана е добър.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ardes предлагат такива застраховки. Но внимателно четете - условията при застрахователите, с които работят, са различни.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Piponki, може ли да дадете подробности, какво точно комбинират Виваком за 16лв. Двугодишен ли е договора? Някакви обременяващи клаузи за нов абонат? Параметри на мобилния план. Каква точно е другата услуга в комбинацията?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Първото е, че може да говориш със всички мрежи в България, докато при втората опция, трябва да имаш познати, които са на същия план и само с тях ще може да говориш.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Този план да не е само за БГ. Минутите и МБ не важат ли и в роуминг?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз от обясненията на Dubspace, оставам с впечатление, че ако говоря с чужбина, ще ме таксуват като международен разговор, а ако другия абонат в чужбина е също с карта на Левски, ще ми се приспадат от "неограничените" 1800 минути. За разговорите в България вече е ясно.