Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
15 лв еднократна такса за издаването или всяка година са дължими като членски внос?
Отсъпката в Лукойл каква е с тази карта?
Отсъпката в Лукойл каква е с тази карта?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По-нагоре някой беше писал, че в някой офиси на виваком става и без такива карти - търсете по-забутани, които вероятно не си хващат таргета.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз като подписвах вчера в един от офисите тук в Пловдив, останах с впечатлението, че за сефте правиха такъв договор. Иначе 15-те лева ги плащаш еднократно колкото да ти дадат картата и да подпишеш договора. После не си длъжен да си подновяваш членството на следващата година.
Картата на Лукойл работи по същия начин, по който работят картите, които издават от самата верига бензиностанции, просто на нея пише левски и т.н.
Картата на Лукойл работи по същия начин, по който работят картите, които издават от самата верига бензиностанции, просто на нея пише левски и т.н.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Интересно колко ЦСКА-ри са си взели карта Леески само и само да им е по-изгодно. :) .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
tzincb - АЗ :D
Въпреки, че през последните няколко години нямам особено отношение към нашенския футбол.
Въпреки, че през последните няколко години нямам особено отношение към нашенския футбол.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой зане ли в Етрополе и Пирдоп още предлага ли се план промо surf M неогр мин и 5 гб за 13 лв?
-
- Регистриран: 29 юни 2017, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да,за 12 лева, Смарт 2017 от Виваком, до края на август е удължена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ама това беше само за преподписване, нали? За ъпгрейд или прехвърляне на предплатена не го дават?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само за Етрополе и Пирдоп ли важи ?
Като звъннах в единия офис на стац. им телефон посочен на сайта им , ме питаха дали съм служител на ГеоТехМин - планът бил само за тях.
След това ми поиската телефона и казаха няма проблем да го направим след като не съм техен служител.
Много ще е жалко ако е само в тези два офиса тази оферта... Далечко ми е да отида, въпреки че има още 4-5 подписващи приятели
Като звъннах в единия офис на стац. им телефон посочен на сайта им , ме питаха дали съм служител на ГеоТехМин - планът бил само за тях.
След това ми поиската телефона и казаха няма проблем да го направим след като не съм техен служител.
Много ще е жалко ако е само в тези два офиса тази оферта... Далечко ми е да отида, въпреки че има още 4-5 подписващи приятели
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За прехвърляне от друг опертаор или за нови абонати или прехвърляне от предплатена - как точно го дават?
как се казва плана точно Смарт М 2017 или ...?
как се казва плана точно Смарт М 2017 или ...?