Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
3 месеца по-рано можеш да минеш на план с по-ниска такса от настоящия или на скрит или промоционален план,но да пренесеш при друг оператор без неустойки,чак като изтече целия срок.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Т.е след 19 ноември ще мога. Понеже фактурата ми излиза на 18 число и ще имат да ми връщат само някакви пари от последната такса.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
какво представляват тия безплатни талони,
По правилата на план Левски ?
Нещо записват ли си или само ги виждат ,щото то може и без тах да го дават тоя план така?
По правилата на план Левски ?
Нещо записват ли си или само ги виждат ,щото то може и без тах да го дават тоя план така?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера преподписах договор в МТел, че ми трябваше апарат - за 20,60 лв. има 1200 минути към всички оператори, 6000 МБ и мобилна телевизия.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам 2 ввъпросчета.. :п
1.Как стои въпроса с Роуминга за Англия(конкретно), имам 830 мб в Роуминг и неограничени обаждания от плана на който съм към Мтел, нп важи ли за Англия, нали излязоха от ЕС?!
Двама служителя на Мтел ми казват 2 различни неща, не ми се рискува..
2.Как да си активирам MtelNow нали е безплатно? На MtelXL тарифен план съм.
1.Как стои въпроса с Роуминга за Англия(конкретно), имам 830 мб в Роуминг и неограничени обаждания от плана на който съм към Мтел, нп важи ли за Англия, нали излязоха от ЕС?!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам 2 ввъпросчета.. :п
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Излизането от ЕС не става от днес за утре, това е процедура, която ще продължи години. Така че още доста време ще са си част от ЕС.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Ще важат поне до март 2019 г. За после, най - вероятно пак ще важат. Великобритания най - вероятно ще нещо подобно на Норвегия, не са член на ЕС но имат шириокообхватно споразумение и всички правила на ЕС важат и там. Напълно вероятно е и Брексита да не се състой защото ем им се иска ем не им стиска от както подадоха заявление за напускане на ЕС не са се договорили за нищо само празни приказки. И провала на т.нар. евроскептични партии в Холандия и Франция ги постави в още по неизгодна позиция.
Роуминг наръчник при пътуване в Европейския съюз - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/540430/%D1%80%D0%BE%D1%83%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D1%8E%D0%B7
Роуминг наръчник | Roam like at Home или безплатен роуминг в ЕС от 15 юни 2017 г. - http://www.bghelp.co.uk/forums/threads/70461-%D0%EE%F3%EC%E8%ED%E3-%ED%E0%F0%FA%F7%ED%E8%EA-Roam-like-at-Home-%E8%EB%E8-%E1%E5%E7%EF%EB%E0%F2%E5%ED-%F0%EE%F3%EC%E8%ED%E3-%E2-%C5%D1-%EE%F2-15-%FE%ED%E8-2017-%E3
Объркал си се нещо за количеството данни, които имаш в ЕС. Освен ако месечната ти такса не е 8 лв, в което се съмнявам.
Роуминг наръчник | Roam like at Home или безплатен роуминг в ЕС от 15 юни 2017 г. - http://www.bghelp.co.uk/forums/threads/70461-%D0%EE%F3%EC%E8%ED%E3-%ED%E0%F0%FA%F7%ED%E8%EA-Roam-like-at-Home-%E8%EB%E8-%E1%E5%E7%EF%EB%E0%F2%E5%ED-%F0%EE%F3%EC%E8%ED%E3-%E2-%C5%D1-%EE%F2-15-%FE%ED%E8-2017-%E3
Объркал си се нещо за количеството данни, които имаш в ЕС. Освен ако месечната ти такса не е 8 лв, в което се съмнявам.