Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

midd
Регистриран: 22 дек 2014, 17:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от midd » 04 сеп 2017, 20:46

Аз говоря за абсолютно същото, но защитниците на картела ме изкраха лъжец и ми трият мненията. Триеики ме няма да увеличите печалбите на вашите работодатели. Само се излагате.

radi27
Регистриран: 04 сеп 2017, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от radi27 » 04 сеп 2017, 20:49

Здравейте. Как се казва плана на Мтел за 18 лв с неограничени минути + 12 гб интернет и 2 към фейсбук и 2 за вайбър, че утре мисля да ходя да си го искам от тях?

П.П. Минутите само към мобилни ли са или и към домашни?

ЕДИТ:
П.П. 2 Имам само една прима към тях, така че се разглеждам като нов абонат. Също като колегата долу, не знам дали важи за нови абонати.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 04 сеп 2017, 21:02

За втори път лъжеш. Никой (поне аз) не ти е трил мненията, но ако настояваш може да стигнеш и до лека почивка. Мисля, че прекали.

Относно плана на Мтел за 18 лв се говори многократно, но по последни спомени мисля че вече не се предлага. Даваше се само за преподписване, а не за пренос или нови абонати. Приключиха със сейвинг плановете и Мтел.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 04 сеп 2017, 21:23

[Quote]...или да дебнем постоянно като за банани по комунистическо?[/Quote]

Не, не е необходимо, но и нормалната европейска практика не е да звънят от отдел "Лоялни клиенти" и да предлагат оферти на половин цена, когато тръгнеш да местиш картата в друг оператор.
Една Англия, една Холандия, една Франция (последните допреди годиня - сега нямам поглед) никога не са имали такава практика, а напротив.
Отваря човек сайта, гледа, избира и приключва.
Няма звънене на 123, 544 или който и да е номер там на операторите им и обяснения кой от колко време е абонат и прочие.

Иначе ни правят на маймуни, защото живеем в маймунска държава.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 04 сеп 2017, 21:53

[Quote]миналата година Ноември месец нямаше никакви обаждания и скрити оферти[/Quote]

Е какви скрити оферти да има, след като това беше големия урожай с дърпането на нови клиенти с добрите им оферти?

Точно в този период бяха най-добрите оферти на Виваком и дръпнаха доста клиенти от други оператори, ако си спомняте.
Ноември и декември, а после удължиха предлагането на тези планове до 31.01.17.
Тук, в този форум, няколко човека обяснявахме с думи прости кой каквото има за подпис или преподписване да го прави на онези 18 лева, защото се задава дълга суша и вдигане на цени.
Другаля Бачев се сцепи да обяснява, как за трети март ще има още по-яки намаления и да се изчакат.
Трети март прерастна на Великден после.
После не било за Великден, а човека на другаря Бачев каза, че ще е за 24-ти май.
Изведнъж стана така, че голямаат промоция се отложи за края на юни уж, като падал роуминга.
И тъй нататък да не обяснявам небивалиците.
Всичко стои написано тук, в тази тема и с повече мерак може да се изнамери и прочете.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
jonibg
Регистриран: 11 дек 2014, 02:13

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от jonibg » 05 сеп 2017, 12:55

Един малко по страничен въпрос.
Мтел дават скрита оферта за домашен интернет, за 50Mbps - 10лв. Та въпроса ми е: има ли скрита оферта за 75 или 100Mbps ?

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Мнение от zaboraboy » 05 сеп 2017, 13:55

След като се изписаха доста предположения какво е бъдещето на мобилните тарифи искам да ви помоля за съвет относно моята ситуация.Сега съм на Теленор на неограничени разговори и 4 гб нет за 24.90 лв,договора ми изтича края на януари 2018 г. Според вас дали сега да подновя на същата такса с 7 гиги НЕТ+ 100 мин. зона 1,2 и Балкани или да изчакам до януари,нета ми стига засега,но все пак се ограничавам като се старая да се закача на WIFI когато мога.Телефон не съм вземал и сега мога да взема,така,че това не е фактор.

nikolaybul
Регистриран: 28 окт 2010, 00:28

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от nikolaybul » 05 сеп 2017, 14:32

Аз бих изчакал коледните промоции

boambo
Регистриран: 22 сеп 2008, 19:40

Мнение от boambo » 05 сеп 2017, 16:23

Сега се обаждах на *88.Аз съм на Мтел, на тарифен план, който скоро изтича и преди две години беше на 50 лв, но тогава имаше промоция -50 % и го бяха намалили на 25 лв. Сега ми казаха, че мога да преподпиша на тарифния план Без граници, който е на 33,98 лв, с 50 % отстъпка.

Отговори