Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз говоря за абсолютно същото, но защитниците на картела ме изкраха лъжец и ми трият мненията. Триеики ме няма да увеличите печалбите на вашите работодатели. Само се излагате.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте. Как се казва плана на Мтел за 18 лв с неограничени минути + 12 гб интернет и 2 към фейсбук и 2 за вайбър, че утре мисля да ходя да си го искам от тях?
П.П. Минутите само към мобилни ли са или и към домашни?
ЕДИТ:
П.П. 2 Имам само една прима към тях, така че се разглеждам като нов абонат. Също като колегата долу, не знам дали важи за нови абонати.
П.П. Минутите само към мобилни ли са или и към домашни?
ЕДИТ:
П.П. 2 Имам само една прима към тях, така че се разглеждам като нов абонат. Също като колегата долу, не знам дали важи за нови абонати.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За втори път лъжеш. Никой (поне аз) не ти е трил мненията, но ако настояваш може да стигнеш и до лека почивка. Мисля, че прекали.
Относно плана на Мтел за 18 лв се говори многократно, но по последни спомени мисля че вече не се предлага. Даваше се само за преподписване, а не за пренос или нови абонати. Приключиха със сейвинг плановете и Мтел.
Относно плана на Мтел за 18 лв се говори многократно, но по последни спомени мисля че вече не се предлага. Даваше се само за преподписване, а не за пренос или нови абонати. Приключиха със сейвинг плановете и Мтел.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]...или да дебнем постоянно като за банани по комунистическо?[/Quote]
Не, не е необходимо, но и нормалната европейска практика не е да звънят от отдел "Лоялни клиенти" и да предлагат оферти на половин цена, когато тръгнеш да местиш картата в друг оператор.
Една Англия, една Холандия, една Франция (последните допреди годиня - сега нямам поглед) никога не са имали такава практика, а напротив.
Отваря човек сайта, гледа, избира и приключва.
Няма звънене на 123, 544 или който и да е номер там на операторите им и обяснения кой от колко време е абонат и прочие.
Иначе ни правят на маймуни, защото живеем в маймунска държава.
Не, не е необходимо, но и нормалната европейска практика не е да звънят от отдел "Лоялни клиенти" и да предлагат оферти на половин цена, когато тръгнеш да местиш картата в друг оператор.
Една Англия, една Холандия, една Франция (последните допреди годиня - сега нямам поглед) никога не са имали такава практика, а напротив.
Отваря човек сайта, гледа, избира и приключва.
Няма звънене на 123, 544 или който и да е номер там на операторите им и обяснения кой от колко време е абонат и прочие.
Иначе ни правят на маймуни, защото живеем в маймунска държава.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]миналата година Ноември месец нямаше никакви обаждания и скрити оферти[/Quote]
Е какви скрити оферти да има, след като това беше големия урожай с дърпането на нови клиенти с добрите им оферти?
Точно в този период бяха най-добрите оферти на Виваком и дръпнаха доста клиенти от други оператори, ако си спомняте.
Ноември и декември, а после удължиха предлагането на тези планове до 31.01.17.
Тук, в този форум, няколко човека обяснявахме с думи прости кой каквото има за подпис или преподписване да го прави на онези 18 лева, защото се задава дълга суша и вдигане на цени.
Другаля Бачев се сцепи да обяснява, как за трети март ще има още по-яки намаления и да се изчакат.
Трети март прерастна на Великден после.
После не било за Великден, а човека на другаря Бачев каза, че ще е за 24-ти май.
Изведнъж стана така, че голямаат промоция се отложи за края на юни уж, като падал роуминга.
И тъй нататък да не обяснявам небивалиците.
Всичко стои написано тук, в тази тема и с повече мерак може да се изнамери и прочете.
Е какви скрити оферти да има, след като това беше големия урожай с дърпането на нови клиенти с добрите им оферти?
Точно в този период бяха най-добрите оферти на Виваком и дръпнаха доста клиенти от други оператори, ако си спомняте.
Ноември и декември, а после удължиха предлагането на тези планове до 31.01.17.
Тук, в този форум, няколко човека обяснявахме с думи прости кой каквото има за подпис или преподписване да го прави на онези 18 лева, защото се задава дълга суша и вдигане на цени.
Другаля Бачев се сцепи да обяснява, как за трети март ще има още по-яки намаления и да се изчакат.
Трети март прерастна на Великден после.
После не било за Великден, а човека на другаря Бачев каза, че ще е за 24-ти май.
Изведнъж стана така, че голямаат промоция се отложи за края на юни уж, като падал роуминга.
И тъй нататък да не обяснявам небивалиците.
Всичко стои написано тук, в тази тема и с повече мерак може да се изнамери и прочете.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Един малко по страничен въпрос.
Мтел дават скрита оферта за домашен интернет, за 50Mbps - 10лв. Та въпроса ми е: има ли скрита оферта за 75 или 100Mbps ?
Мтел дават скрита оферта за домашен интернет, за 50Mbps - 10лв. Та въпроса ми е: има ли скрита оферта за 75 или 100Mbps ?
След като се изписаха доста предположения какво е бъдещето на мобилните тарифи искам да ви помоля за съвет относно моята ситуация.Сега съм на Теленор на неограничени разговори и 4 гб нет за 24.90 лв,договора ми изтича края на януари 2018 г. Според вас дали сега да подновя на същата такса с 7 гиги НЕТ+ 100 мин. зона 1,2 и Балкани или да изчакам до януари,нета ми стига засега,но все пак се ограничавам като се старая да се закача на WIFI когато мога.Телефон не съм вземал и сега мога да взема,така,че това не е фактор.
-
- Регистриран: 28 окт 2010, 00:28
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз бих изчакал коледните промоции
Сега се обаждах на *88.Аз съм на Мтел, на тарифен план, който скоро изтича и преди две години беше на 50 лв, но тогава имаше промоция -50 % и го бяха намалили на 25 лв. Сега ми казаха, че мога да преподпиша на тарифния план Без граници, който е на 33,98 лв, с 50 % отстъпка.