Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От Теленор днес ми предложиха за 20,99 неограничени разговори и 5гб нет за договор, който е в период на преподписване, изтича на 2,12. Понеже ми звъняха от офис, се обадих на 1515 да видя какво могат да предложат и единствения план, който не е на сайта е това, според служителя от лоялни клиенти. Така, че ако на някой му трябва, да си го поиска на 1515, аз отказах, защото на дъщерята й трябва повече нет, в момента е с 6гб, макар и за повече пари и дори не й стига, момчето каза, че на 1 декември ще излязат коледните предложения, дано е достоверна информацията.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Във Виваком, предлагат преминаване от предплатен план към абонамент тарифа Смарт М, на промоционална цена от 11,99 лв. Според мен е идеално, за по-ниска тарифа - има 500 мин към всички и 600 МБ.
Не знам дали важи при пренос, ако някой има опит или допълнителна информация, нека сподели.
Не знам дали важи при пренос, ако някой има опит или допълнителна информация, нека сподели.
-
- Регистриран: 15 сеп 2017, 21:11
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На братовчеда са му предложили в София мол в офиса на вива плана 18 лв 12 гб и неограничени запреподписване!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може би това, че предлагат телефони по цена на по-ниският план ще ме накара да с разделя с Мтел скоро и ще преподпиша с друг оператор. В момента съм на 2XL на Mtel.
Скоро видях разлика от 60лв м/у тях и друг оператор за Huawei p10 lite. Като ме накарат да плащам за по-нисък план сумата ще нарастне още. На всичко отгоре ме атакуваха с 25% отстъпка по телефона, което е много по-малко от 40% отстъпка, която издействах за жена ми за задържане. Излезе, пе за близък до моя план ще плащам по-висока месечна такса. Няма да стане тази работа! Адио Мтел...
Скоро видях разлика от 60лв м/у тях и друг оператор за Huawei p10 lite. Като ме накарат да плащам за по-нисък план сумата ще нарастне още. На всичко отгоре ме атакуваха с 25% отстъпка по телефона, което е много по-малко от 40% отстъпка, която издействах за жена ми за задържане. Излезе, пе за близък до моя план ще плащам по-висока месечна такса. Няма да стане тази работа! Адио Мтел...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Бившият търговски директор на Виваком от 1 година е изпълнителен директор на Мтел. Мислите ли, че не си договаря условията с бившия си подчинен и настоящ търговски директор на Виваком? Според мен картел има поне м/у тези 2 оператора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мда, а Теленор още със стъпването предложиха супер жалкарски планове, така че явно при тях и без картел не може да се очаква никаква инициатива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Плановете СМАРТ на Виваком стават ли за преподписване за 1 година? :|
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
соло5 -
Ако сегашния ти план те устройва може да си го продължиш с анекс.
иначе и аз за сега има казах адио Мтел
Ако сегашния ти план те устройва може да си го продължиш с анекс.
иначе и аз за сега има казах адио Мтел
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В петък преподписах на Теленор за 17.99лв. 2000мин към всички, 4000мб. мобилен интернет и 15GB Capture.