Домашен интернет от blizoo към мтел
Re: Re: Re: Домашен интернет от blizoo към мтел
И при Мтел международния си е същия както ти го дават.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Домашен интернет от blizoo към мтел
Малко развитие по темата.
Онзи ден отидох в офиса на blizoo, където подписах последния си договор при същата жена, но ми отказа да ми прехвърли нета на нов адрес. Звъннах на 070043700 и директно исках да се оплача от отношението на персонала в магазина. Приеха ми обаждането казах за какво иде реч и ме изпратиха в магазин на blizoo до Халите. Там управителя веднага ми каза как се процедира:
1.Служител пуска искане за смяна на технологията.(Някакъв си специален отдел на Мтел трябва да разреши)
2.Клиентът си избира нова тарифа с нов договор.(Срок какъвто си изберете)
3.Техникът включва нета към новия адрес.(такса 9.90 към фактурата)
4.Клиентът връща модема в магазина.
5.Служителят анулира стария договор.
Подписах нов договор за 18лв на 75mbps. Интересно е, че след 2та година таксата става на 23.99, а не на 32.99. Чакам инсталация тези дни.
Онзи ден отидох в офиса на blizoo, където подписах последния си договор при същата жена, но ми отказа да ми прехвърли нета на нов адрес. Звъннах на 070043700 и директно исках да се оплача от отношението на персонала в магазина. Приеха ми обаждането казах за какво иде реч и ме изпратиха в магазин на blizoo до Халите. Там управителя веднага ми каза как се процедира:
1.Служител пуска искане за смяна на технологията.(Някакъв си специален отдел на Мтел трябва да разреши)
2.Клиентът си избира нова тарифа с нов договор.(Срок какъвто си изберете)
3.Техникът включва нета към новия адрес.(такса 9.90 към фактурата)
4.Клиентът връща модема в магазина.
5.Служителят анулира стария договор.
Подписах нов договор за 18лв на 75mbps. Интересно е, че след 2та година таксата става на 23.99, а не на 32.99. Чакам инсталация тези дни.
Re: Re: Домашен интернет от blizoo към мтел
Е то така с двугодишен договор "и баба знае" ;) А ако беше избрал безсрочен договор някакъв, за един месец - колкото да се отървеш от тях, щяха ли да разрешат?!
хаха Е, той може би е щял да вземе от тях нет така или иначе, но и на мен ми е интересно за безсрочен или за остатъка от стария само. (yes)
@MaDV
Значи можело в крайна сметка. :)
Хем имат процедура, хем те баламосват преди това... (no)
@MaDV
Значи можело в крайна сметка. :)
Хем имат процедура, хем те баламосват преди това... (no)
Re: Домашен интернет от blizoo към мтел
По принцип като имам още 6 месеца от договора много трудно ще се навият за безсрочен. Казаха ми като подписах за 1 или 2 години да си избера съответно за 1 цената е друга. То при нас като цени на другите оператори и скорости на Мтел (мегалан) са най-добри.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Домашен интернет от blizoo към мтел
Поредната съсипана компания от ментел!
Преди с месеци не е имало прекъсвания, сега по 5-6 пъти минимум на месец има проблеми.От сутринта интернета ту тръгва ту спира, в момента някои сайтове зареждат бавно други изобщо не тръгват модема работи значи е нещо по мрежата.Другия месец минавам с 3-те месеца до края на договора и чакам да ми се раззвънят с офертите за да ги запукам едно хубаво!Малко им остана на гадините!(angry)
Преди с месеци не е имало прекъсвания, сега по 5-6 пъти минимум на месец има проблеми.От сутринта интернета ту тръгва ту спира, в момента някои сайтове зареждат бавно други изобщо не тръгват модема работи значи е нещо по мрежата.Другия месец минавам с 3-те месеца до края на договора и чакам да ми се раззвънят с офертите за да ги запукам едно хубаво!Малко им остана на гадините!(angry)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ами предупреждавам аз, но кой да слуша... честито на новозаробените :) Все се каня да създам тема, в която да нарочим два сървъра на speedtest - един в ЕС, един в САЩ, и всеки в делничен ден между 21 и 22 часа да може да направи едно тестче и да пусне резултата... та тогава истината да излезе на лице, а не че са само празни приказки. Кой провайдер колко "гарантиран" канал е осигурил на абонатите, и колко често... Не, че и там няма да има манипулации от нахъсани меринджеи, но най-важното е, че аз знам истината за себе си ;)
Сега има подобна тема, но е твърде обща, а до БГ пиъринг скорост "и баба знае" ;)
Сега има подобна тема, но е твърде обща, а до БГ пиъринг скорост "и баба знае" ;)