Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от zaboraboy » 26 сеп 2017, 19:26

Някъде по-нагоре в темата пише,че тези на Теленор са само за изтичащи на 15 лв такса ,оня ден в магазин чух,че не били за всеки,не знам колко е вярно.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 26 сеп 2017, 19:46

Сега го проверих. МВР са към Виваком, получават:

[Quote]100% отстъпка месечен абонамент +Неограничени минути
100% отстъпка +200 International&Roaming
Отстъпка "65% Месечен абонамент" SmartPro [/Quote]

choko77
Регистриран: 23 фев 2009, 19:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от choko77 » 26 сеп 2017, 20:31

Ето ви една оферта за синдикат в МВР,скоро трябва да мина на нея!

solo5
Регистриран: 02 май 2017, 19:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от solo5 » 27 сеп 2017, 07:06

Преди 2 дни, като си плащах сметката в Мтел, пак им "излязох" в системата, че съм за преподписване.
Започна да ме разпитва едно девойче и да си рецитира заучените фрази.
Казах и че са ми звъняли и са ми предложили оферта, която не ми допада и че от Виваком ми предлагат Smart U с 50% отстъпка (блъфирах)
Разговорът продължи, че и те имат скрити оферти, но трябва тя да се обади оттам, може би после да ми звъннат от кол центъра им.
После говорихме, че нямат избор на устройства и че при тях са по-скъпи и когато направят отстъпка от плана продават устройствата на 1 ниво по-нисък план, т.е. по-скъпо. За някои устроства разликата е около 100-150лв
Май ще изчакам да ми изтече договора при Мтел и ще се връщам във Виваком. Убеден съм, че Декември ще получа поне 40% отстъпка от плана. Тогава всички ще се борят да си увеличат годишният резултат и ще се борят за клиенти на конкуренцията.

nixon442
Регистриран: 24 юни 2009, 14:58

Мнение от nixon442 » 27 сеп 2017, 08:48

Ванка,

От вчера, Мтел, за преподписване, имам сега 2 карти на 15лв и 2 на 20лв, отделно имам и телевизия.

Предложиха ми:

600 мин.(вкл. фиксирани), 3,6 ГБ 13.78лв
Неогр.мин. 6 ГБ 18.19 лв
Неогр. 9 ГБ, 21.18 лв.

За последните два предлагат цени на телефони по план L, ама не разбрах кой от двата.

Някой може ли да сподели оферти на Виваком за прехрърляне?

bernard_ivo
Регистриран: 22 май 2010, 15:26

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bernard_ivo » 27 сеп 2017, 20:55

Привет,

Поне до 30.09 в Теленор за 24 месеца при преподписване:
Такса: 17,99 след звънене на 1515 (в магазина директно им казах какво са предложили от 1515)

Минути (национални и роуминг в ЕС) 2000 мин
Мобилен нет в БГ - 2000 МБ на месец
Промо мобилен нет в БГ - 2000 МБ на месец
Мобилен нет в зона ЕС - 2100 МБ на месец
Съхранение в Capture 25 ГБ

Неустойки при прекратяване - всички такси до края на договора. При другите оператори за 3-те такси рекоха, че не било вярно, а подвеждане на потребителите.

Поне 6 месеца не може да се сменя плана - обясниха ми го, че не можело на по-нисък, ако пък искам у-во нямало проблем след 30 дни (само дето тия неща ги няма в договора)

Вероятно е споменавано тук, но при полагане на допълнителен подпис в графа - "Заявявам....договорът да влезе в сила незабавно", почти сигурно* се отказвате от правото да прекратите договора в рамките на 7 дни. Много неясни обяснения дадоха, но накрая се наложи да променят датата на влизане на договора в сила със 7 дни напред, след отказ за полагане на подпис в гореспомената графа.

* Може в някой закон да пише, че не могат да ти отнемат това право, но според договора и общите условия на Теленор могат

solo5
Регистриран: 02 май 2017, 19:34

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от solo5 » 27 сеп 2017, 21:51

Не знам Теленор какви са им условията за корпоративни клиенти, но за частни клиенти са много неадекватни спрямо Мтел и Виваком.

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Doondie » 27 сеп 2017, 22:56

[Quote]Неустойки при прекратяване - всички такси до края на договора. При другите оператори за 3-те такси рекоха, че не било вярно, а подвеждане на потребителите. [/Quote]Или не си ги разбрал, или са те излъгали.

При другите оператори се плащат 3 пълни месечни такси плюс част от изполваните отстъпки пропорционално на оставащия период от договора. Последното се отнася и до субсидираната стойност на взет телефон.

[Quote]Много неясни обяснения дадоха, но накрая се наложи да променят датата на влизане на договора в сила със 7 дни напред, след отказ за полагане на подпис в гореспомената графа. [/Quote]Отново или не си разбрал, или грешно са ти обяснили - дали нарочно или неволно, няма как да знаем.

По закон договорът влиза в сила една седмица след сключването му, [B]освен ако[/B] абонатът не заяви желание той да влезе в сила веднага. Когато се предоставя крайно устройство, договорът влиза в сила веднага.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Диян » 27 сеп 2017, 23:47

Ти винаги всичко знаеш и си разбарал :D

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Doondie » 28 сеп 2017, 02:22

Той сам казва, че било неясно. Вариантите са два:
1. Или те не са му обяснили разбираемо
1.1. Поради незнание от тяхна страна; или
1.2. Нарочно, за да го заблудят;
2. Или той не е разбрал какво са му казали.

Аз когато не съм разбрал, си признавам. (blush)
До установяване на противното обаче се водя разбрал. 8)

Отговори