Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някъде по-нагоре в темата пише,че тези на Теленор са само за изтичащи на 15 лв такса ,оня ден в магазин чух,че не били за всеки,не знам колко е вярно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сега го проверих. МВР са към Виваком, получават:
[Quote]100% отстъпка месечен абонамент +Неограничени минути
100% отстъпка +200 International&Roaming
Отстъпка "65% Месечен абонамент" SmartPro [/Quote]
[Quote]100% отстъпка месечен абонамент +Неограничени минути
100% отстъпка +200 International&Roaming
Отстъпка "65% Месечен абонамент" SmartPro [/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ето ви една оферта за синдикат в МВР,скоро трябва да мина на нея!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди 2 дни, като си плащах сметката в Мтел, пак им "излязох" в системата, че съм за преподписване.
Започна да ме разпитва едно девойче и да си рецитира заучените фрази.
Казах и че са ми звъняли и са ми предложили оферта, която не ми допада и че от Виваком ми предлагат Smart U с 50% отстъпка (блъфирах)
Разговорът продължи, че и те имат скрити оферти, но трябва тя да се обади оттам, може би после да ми звъннат от кол центъра им.
После говорихме, че нямат избор на устройства и че при тях са по-скъпи и когато направят отстъпка от плана продават устройствата на 1 ниво по-нисък план, т.е. по-скъпо. За някои устроства разликата е около 100-150лв
Май ще изчакам да ми изтече договора при Мтел и ще се връщам във Виваком. Убеден съм, че Декември ще получа поне 40% отстъпка от плана. Тогава всички ще се борят да си увеличат годишният резултат и ще се борят за клиенти на конкуренцията.
Започна да ме разпитва едно девойче и да си рецитира заучените фрази.
Казах и че са ми звъняли и са ми предложили оферта, която не ми допада и че от Виваком ми предлагат Smart U с 50% отстъпка (блъфирах)
Разговорът продължи, че и те имат скрити оферти, но трябва тя да се обади оттам, може би после да ми звъннат от кол центъра им.
После говорихме, че нямат избор на устройства и че при тях са по-скъпи и когато направят отстъпка от плана продават устройствата на 1 ниво по-нисък план, т.е. по-скъпо. За някои устроства разликата е около 100-150лв
Май ще изчакам да ми изтече договора при Мтел и ще се връщам във Виваком. Убеден съм, че Декември ще получа поне 40% отстъпка от плана. Тогава всички ще се борят да си увеличат годишният резултат и ще се борят за клиенти на конкуренцията.
Ванка,
От вчера, Мтел, за преподписване, имам сега 2 карти на 15лв и 2 на 20лв, отделно имам и телевизия.
Предложиха ми:
600 мин.(вкл. фиксирани), 3,6 ГБ 13.78лв
Неогр.мин. 6 ГБ 18.19 лв
Неогр. 9 ГБ, 21.18 лв.
За последните два предлагат цени на телефони по план L, ама не разбрах кой от двата.
Някой може ли да сподели оферти на Виваком за прехрърляне?
От вчера, Мтел, за преподписване, имам сега 2 карти на 15лв и 2 на 20лв, отделно имам и телевизия.
Предложиха ми:
600 мин.(вкл. фиксирани), 3,6 ГБ 13.78лв
Неогр.мин. 6 ГБ 18.19 лв
Неогр. 9 ГБ, 21.18 лв.
За последните два предлагат цени на телефони по план L, ама не разбрах кой от двата.
Някой може ли да сподели оферти на Виваком за прехрърляне?
-
- Регистриран: 22 май 2010, 15:26
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет,
Поне до 30.09 в Теленор за 24 месеца при преподписване:
Такса: 17,99 след звънене на 1515 (в магазина директно им казах какво са предложили от 1515)
Минути (национални и роуминг в ЕС) 2000 мин
Мобилен нет в БГ - 2000 МБ на месец
Промо мобилен нет в БГ - 2000 МБ на месец
Мобилен нет в зона ЕС - 2100 МБ на месец
Съхранение в Capture 25 ГБ
Неустойки при прекратяване - всички такси до края на договора. При другите оператори за 3-те такси рекоха, че не било вярно, а подвеждане на потребителите.
Поне 6 месеца не може да се сменя плана - обясниха ми го, че не можело на по-нисък, ако пък искам у-во нямало проблем след 30 дни (само дето тия неща ги няма в договора)
Вероятно е споменавано тук, но при полагане на допълнителен подпис в графа - "Заявявам....договорът да влезе в сила незабавно", почти сигурно* се отказвате от правото да прекратите договора в рамките на 7 дни. Много неясни обяснения дадоха, но накрая се наложи да променят датата на влизане на договора в сила със 7 дни напред, след отказ за полагане на подпис в гореспомената графа.
* Може в някой закон да пише, че не могат да ти отнемат това право, но според договора и общите условия на Теленор могат
Поне до 30.09 в Теленор за 24 месеца при преподписване:
Такса: 17,99 след звънене на 1515 (в магазина директно им казах какво са предложили от 1515)
Минути (национални и роуминг в ЕС) 2000 мин
Мобилен нет в БГ - 2000 МБ на месец
Промо мобилен нет в БГ - 2000 МБ на месец
Мобилен нет в зона ЕС - 2100 МБ на месец
Съхранение в Capture 25 ГБ
Неустойки при прекратяване - всички такси до края на договора. При другите оператори за 3-те такси рекоха, че не било вярно, а подвеждане на потребителите.
Поне 6 месеца не може да се сменя плана - обясниха ми го, че не можело на по-нисък, ако пък искам у-во нямало проблем след 30 дни (само дето тия неща ги няма в договора)
Вероятно е споменавано тук, но при полагане на допълнителен подпис в графа - "Заявявам....договорът да влезе в сила незабавно", почти сигурно* се отказвате от правото да прекратите договора в рамките на 7 дни. Много неясни обяснения дадоха, но накрая се наложи да променят датата на влизане на договора в сила със 7 дни напред, след отказ за полагане на подпис в гореспомената графа.
* Може в някой закон да пише, че не могат да ти отнемат това право, но според договора и общите условия на Теленор могат
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не знам Теленор какви са им условията за корпоративни клиенти, но за частни клиенти са много неадекватни спрямо Мтел и Виваком.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Неустойки при прекратяване - всички такси до края на договора. При другите оператори за 3-те такси рекоха, че не било вярно, а подвеждане на потребителите. [/Quote]Или не си ги разбрал, или са те излъгали.
При другите оператори се плащат 3 пълни месечни такси плюс част от изполваните отстъпки пропорционално на оставащия период от договора. Последното се отнася и до субсидираната стойност на взет телефон.
[Quote]Много неясни обяснения дадоха, но накрая се наложи да променят датата на влизане на договора в сила със 7 дни напред, след отказ за полагане на подпис в гореспомената графа. [/Quote]Отново или не си разбрал, или грешно са ти обяснили - дали нарочно или неволно, няма как да знаем.
По закон договорът влиза в сила една седмица след сключването му, [B]освен ако[/B] абонатът не заяви желание той да влезе в сила веднага. Когато се предоставя крайно устройство, договорът влиза в сила веднага.
При другите оператори се плащат 3 пълни месечни такси плюс част от изполваните отстъпки пропорционално на оставащия период от договора. Последното се отнася и до субсидираната стойност на взет телефон.
[Quote]Много неясни обяснения дадоха, но накрая се наложи да променят датата на влизане на договора в сила със 7 дни напред, след отказ за полагане на подпис в гореспомената графа. [/Quote]Отново или не си разбрал, или грешно са ти обяснили - дали нарочно или неволно, няма как да знаем.
По закон договорът влиза в сила една седмица след сключването му, [B]освен ако[/B] абонатът не заяви желание той да влезе в сила веднага. Когато се предоставя крайно устройство, договорът влиза в сила веднага.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти винаги всичко знаеш и си разбарал :D
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Той сам казва, че било неясно. Вариантите са два:
1. Или те не са му обяснили разбираемо
1.1. Поради незнание от тяхна страна; или
1.2. Нарочно, за да го заблудят;
2. Или той не е разбрал какво са му казали.
Аз когато не съм разбрал, си признавам. (blush)
До установяване на противното обаче се водя разбрал. 8)
1. Или те не са му обяснили разбираемо
1.1. Поради незнание от тяхна страна; или
1.2. Нарочно, за да го заблудят;
2. Или той не е разбрал какво са му казали.
Аз когато не съм разбрал, си признавам. (blush)
До установяване на противното обаче се водя разбрал. 8)